Spring naar bijdragen

Ik ben vandaag blij met...


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 799
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Het nieuwe forum :D!

Posted Images

Wasmachine, droger, koelkast, combimagnetron, televisie, DVD- en Blu-rayspeler, mijn bed, dat alles staat nu gereed voor gebruik. Ook een slaapbankje en een paar bouwpakketten voor een kastje en een bureau. De vloer ligt er nu al een tijd mooi te wezen, de muren en een enkele kast zijn geschilderd en de benodigde reperaties zijn door de woningbouwvereniging verricht. De komende dagen op de matras op de grond slapen, nog een paar dingen die gedaan worden en zaterdag de verhuizing. In de hoop dat die twee bouwpakketten zo snel mogelijk in elkaar gezet kunnen worden en ook de lampen opgehangen kunnen worden. En dat ik natuurlijk internet zo snel mogelijk aan de praat krijg. De televisie doet het al, dat heeft Expert al helemaal voor mij gedaan.

De eerstkomende mis die ik ga bijwonen zal dus in mijn nieuwe woonplaats zijn. Het komt nu allemaal echt dichtbij, er is nu echt geen weg meer terug. Slik... :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
Nee, niet van Ikea, want dan had ik het wel door hen laten doen. Dat kan (tegenwoordig) namelijk ook, zo had ik begrepen. Waar ik nu woon is niet ver van mijn huidige plaats, maar met het OV wel stukken beter bereikbaar, ook in het weekend.

Succes met je nieuwe woning en nieuwe woonplaats, Robert Frans!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Internet! Ik besta weer! :D

Yep, zit nu in mijn nieuwe huis. De komende weken zullen de verdere meubels stukje bij beetje aankomen, maar mijn bureau (mijn oude dan nog, de nieuwe gaat nog in elkaar gezet worden), bed en keuken zijn al klaar voor gebruik. Omdat de combimagnetron nog een uur lang ritueel nodig had voordat ik het kon gebruiken (het hele huis ruikt nu beetje naar een splinternieuwe en flink druk bezig zijnde oventje :)), toch maar even eten gehaald. Morgen dan opwarmen wat ik gisteren gemaakt had en de komende dagen natuurlijk alle spullen uitpakken en in de kasten zetten. Maar pas als alle meubels er zijn en ook nog de twee gordijnen die ik besteld heb, dan zal het echt helemaal mijn thuis worden. Maar het begin is er en dat is prima. :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid