Spring naar bijdragen

bespeel je een instrument en/of zing?


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 353
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Heeey Benita!

Ik woon in 's-Gravendeel, dat ligt dus vlak naast jou big-smile.gif Mijn zusje speelt ook Dwarsfluit, ze zit hier in het dorp op les. Maar helaas weet ik niemand voor je die haar gratis les kan geven boosrood.gif Zij is volgens mij ook op zoek naar een betere lerares! Veel suc6 met zoeken nog!big-smile.gif Xxx marisya

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi,

Leuk topic. Ik speel gitaar, al zo'n 10 jaar. Hebn jaar viool gespeeld. Zing graag, heb zangles (klassiek) maar kvind het ook leuk om gewoon te zingen (opwekking met mijn gitaar) en ik speel blokfluit, en met 3 vinger keyboard, maar dat telt zeker niet! Je komt hier wel bijzondere instrumenten tegen. Leuk die foto van die marimba

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...

Ik ben al vanaf mijn 3e bezig met muziek ( begon met de mondharmonica, orgel, keyboard, trompet en nu acoustic guitar en elektrisch!)M.a.w. ik ben muzikaal! Ben erg benieuwd of er hier op dit forum muzikaal tallent zit wat wellicht de handen in elkaar wilt steken en een bandje wilt beginnen. (ik woon zelf in buurt van Den Haag, maar NL is klein , dus wie zich geroepen voelt om mee te denken voor een band, let me know!)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Heerlijk he, muzikaliteit...

Ikzelf ben op dit moment voornamelijk bezig met zang.

2 gospelkoren, daarnaast nog gewoon een normale funk band. Verder het nodige sessiewerk in de regio.

Daarnaast speel ik nog gitaar en toetsen.

Heb een blauwe maandag een basgitaar in de handen gehad.

Wat echt niets voor mij is is drums en blaasinstrumenten. Hoe graag ik het ook wil leren. Dat zit er gewoon niet in...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Op zondag 17 september 2006 19:28:57 schreef Salvador het volgende:

Gusto; tallent of niet, waar een wil is .... is een weg!

waar kom je vandaan btw??!

haha beetje uit het noorden noparty.gif emmeloord (midden in het bovenste stukje van flevoland zeg maar)

Maar misschien dat ik over 8 weken ofzo voor 30 week in de buurt van dordrecht zit maar dat is nog niet zeker

Edit: owja ik speel ook nog een beetje op mijn inniminni djembé

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...

Ik heb dus lange tijd dwarsfluit gespeelt, en ik heb nu zo'n megasuperuber (puh2.gif) spijt dat ik in mijn hevige pubertijdscrisis ermee gestopt ben. Ik ben helemaal niet goed nooo.gif En dat had ik zo graag wel willen zijn. Momenteel probeer ik mezelf wat aan te leren weer, maar dat is nog niet zo'n succes.

Maargoed ik heb dus zware twijfels of ik weer les zal nemen. Nu moet ik het wel helemaal zelf bealen, en mijn fluit zal eerst een grote beurt moeten hebben (duur!), want sommige kleppen sluiten niet goed. Heeft er iemand hier ervaring met vroeger gespeelt, lange tijd niet, en opnieuw starten? Hoe ging dat?

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 weeks later...

Onlangs heb ik een mandoline gekocht, puur om eens te proberen of dat een leuke instrument is (zo niet dan staat het altijd leuk aan de muur). Intussen een beetje online-lessen 'gevolgd' en ik begin het ding door te krijgen. Het is inderdaad een boven-verwachting leuk instrument.

Wel jammer is dat je er niet zo veel mee kunt, behalve thuis spelen. De meeste mandoline-orkesten bestaan uit (hoog)opgeleide spelers en bluegrass wordt in NL niet echt gespeeld.

Verder heb ik m'n gitaar (laten) voorzien van nieuwe snaren. Probleem daarbij is echter dat het een Spaanse gitaar is waar origineel dus nylon snaren op zitten. De vorige eigenaar heeft er stalen snare opgezet waardoor de hals krom is getrokken. Open snaren klinken nu dus vals.

Binnenkort moet ik dus de hele gitaar maar eens vervangen, hoewel dit waarschijnlijk een gitaarbanjo wordt.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid