Spring naar bijdragen

Studie: frustraties & overwinningen [3]


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 475
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Het grote wachten is begonnen... Nu weet ik mijn uitslag stiekem al, maar het blijft vervelend naast een telefoon te zitten om te wachten tot hij afgaat. Blegh! Iemand nog tips om wat afleiding te vinden?

De uitslag is toch anders dan ik dacht... Ik ben GESLAAGD!! Straks naar school voor mijn cijferlijst. Het zal wel niet zo heel veel voorstellen, maar alles is nu super!

Van harte gefeliciteerd! (YY)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nu wist ik al dat het na afstuderen mij het niet snel zal lukken een job te vinden die naadloos aansluit op mijn studie, maar zelfs tijdelijke ongeschoolde banen zijn al best lastig te vinden.

Nu in afwachting van een horeca baantje en ik denk er tevens over toch de gok te wagen te solliciteren voor een tijdelijke job voor iets wat wél aansluit bij mijn studie. Een flinke gok, want ze vragen flink wat werkervaring, wat ik niet heb. Maar goed, niet geschoten...

Misschien dat ik binnenkort ook eens aan mijn voormalige thesis begeleider ga vragen wat ik zoal moet doen om een promotie onderzoek/phd baantje te krijgen. Nu vind ik dat eigenlijk al een hopeloze zaak in deze tijd, in een sector die het vooral van subsidie moet hebben. Maar dan weet ik iig dat het geprobeerd heb. Beter strijdend ten onder gaan dan elk gevecht te vermijden. ;)

waar is toch die vacature voor 'godkeizer van het bekende universum' waar ik toch zo naar op zoek ben? :?

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

een klasgenoot heeft volgende week herexamen wiskunde. ikzelf het ook 2 herexamens, maar ik moet goed doorblokken, want dorodat ik werk overdag heb ik amper tijd.

ik had toegezegd op bijles geven, maar erbij gezet dat ik zelf moet leren.

nu vraagt hij voor bijles deze week, heb hem gezegd: 1 dag. speelt die op mijn gemoed door te zeggen: ik kom met 1 avond niet toe.

ik ga hard moeten zeijn en zeggen dat het echt bij een avond blijfT.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid