Spring naar bijdragen

Keukenprins(ess)entopic [3]


Aanbevolen berichten

Ik heb een nieuwe mandoline (niet het muziekinstrument, zo'n groentensnijder) van Tupperware. Nu kan je daar zo schijfjes met ribbels en zo mee maken. Had ik een wortel dus zo in schijfjes gesneden en aan mijn broer z'n kindjes aangeboden, "ribbelwortel". Ze vonden het geweldig, en het smaakte toch zo veel beter dan gewone wortel :+

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 996
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Kijk, nu beginnen er goeie tips binnen te komen. Ribbelwortel, weer eens een variatie op de komkommerplakjes en saaie blikken.

Van mij krijg je geen saaie maar enkel speelse en/of schalkse blikken plus gepelde tomaten van goede kwaliteit. Laatst heb ik de tip van Hongerige Wolf ter harte genomen en het kookvocht bij de saus gegoten waarna het in de laatste minuut tomatensoep werd. :+

Link naar bericht
Deel via andere websites

Cobybryant heeft toch al verkering, of heb ik dat verkeerd geregistreerd?

Ik heb Thaise viskoekjes gefabriekt. Smaakte goed! Voor twee personen: twee ontdooide koolvisfilets, half pakje surimisticks (de rest kan ev. in de vriezer), een ei, limoenrasp of djeroek poeroet, gember- en citroengraspoeder, panang currypasta in een kom doen. Pureren. Koekjes van vormen, kwartiertje op een bord laten opstijven in de koelkast en dan bakken in zonnebloemolie. Aten wij met rijst, Thaise roerbakgroente en chilisaus om in te dippen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

heeft iemand hier ervaring met broodbakmachines? Mijn brood blijft maar instorten nadat het fantastisch rijst, en dan wordt het vrij zwaar. ik heb al andere programma's geprobeerd, minder gist, andere recepten.. maar het blijft gebeuren.. Het gebeurt minder erg als ik broodmixen gebruik, maar die kan je niet plannen voor de volgende ochtend. Iemand tips?

Link naar bericht
Deel via andere websites
heeft iemand hier ervaring met broodbakmachines? Mijn brood blijft maar instorten nadat het fantastisch rijst, en dan wordt het vrij zwaar. ik heb al andere programma's geprobeerd, minder gist, andere recepten.. maar het blijft gebeuren.. Het gebeurt minder erg als ik broodmixen gebruik, maar die kan je niet plannen voor de volgende ochtend. Iemand tips?

Wat je kunt proberen is een fijngestampte vitamine C-pil erdoor gooien, daar rijst het beter door.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Nee denk het ook niet, maar het gaat wel echt om de vitamine C. Hoe het precies zit weet ik niet, maar ik merk het verschil wel met en zonder.

Sorry btw, ik ben nogal in een vrolijke bui. :#

ah ok, het kwam een beetje lullig over, maar ik ga er dan maar vanuit dat dat niet de bedoeling was?

Ik ga het vanavond proberen met een scheutje citroensap :)

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid