Spring naar bijdragen

Keukenprins(ess)entopic [3]


Aanbevolen berichten

Die kant en klaar bakken spaghetti van de AH zijn mijn nieuwe ontdekking. Helemaal snel klaar.

Is inderdaad erg makkelijk, als je van warme drilpudding houdt die snel klaar is moet je die lasagne eens proberen.

Er zijn grenzen hoor, drilpudding. Of is dat wel te eten? Patatje was lekker trouwens net op het station.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 996
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Die kant en klaar bakken spaghetti van de AH zijn mijn nieuwe ontdekking. Helemaal snel klaar.

Is inderdaad erg makkelijk, als je van warme drilpudding houdt die snel klaar is moet je die lasagne eens proberen.

Er zijn grenzen hoor, drilpudding. Of is dat wel te eten? Patatje was lekker trouwens net op het station.

Of het wel te eten is? Deze lasagne is zo snel klaar, hij staat al gereed voordat jij er trek in krijgt! Denk er wel even aan dat je niet per ongeluk het plastic wat er omheen zit voor gesmolten kaas verwart. :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
Ziet dit er niet heerlijk uit?

Nou, lekker prakkie.

De enige die mijn kookkunsten kon waarderen was die jongen uit het studentenhuis, die echt helemaal niet kon koken. Hij maakte een keer chili con carne, had hij vergeten de drap uit het blik bonen af te gieten. Ik had macaroni gemaakt en ineens kwam m'n broer langs en gingen we een patatje halen. Dus: Gert, wil jij het dan? Gert: Jaaaa, lekker.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Een patatje halen net op het moment dat de macaroni klaar is zal mij niet zo snel gebeuren want ik maak mijn pasta's naar authentiek Italiaans recept. Voor goed gemaakte macaroni laat ik zelfs een magnetron biefstuk met curry dressing tussen een broodje van twee dagen oud voor staan. Als de macaroni samen met de saus is vastgekoekt in de pan en met water losgeweekt moet worden kan je wel om een bakje patat gaan. :+

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nou, lekker prakkie.

De enige die mijn kookkunsten kon waarderen was die jongen uit het studentenhuis, die echt helemaal niet kon koken. Hij maakte een keer chili con carne, had hij vergeten de drap uit het blik bonen af te gieten. Ik had macaroni gemaakt en ineens kwam m'n broer langs en gingen we een patatje halen. Dus: Gert, wil jij het dan? Gert: Jaaaa, lekker.

Doet me denken aan mijn huisgenoot S. Als die kookte ontbrak het koolhydraatelement standaard, want je eet overdag al brood dus het is niet nodig. Hij vond het geweldig om te wokken dus alles werd in de wok gesmeten. Ik herinner me een wolkgevaarte met een pot sperziebonen, ketjap en stukjes visstick. Ik herinner me ook nog een borrelgarnituur: stukjes frikadel, stukjes leverworst, stukjes Mars. Ik hoef niet te zeggen dat ik na een keer of vijf zijn eten niet meer bliefde.

Overigens heb ik net overheerlijke gadogado met rijst op. Halve spitskool, bakje taugé en sperziebonen geblancheerd, komkommer, partjes gekookt ei, blokjes tofu. Er overheen gegoten hete pindasaus van de toko, van die blokken, aangemaakt met kokosmelk. Gebakken uitjes. Cassavekroepoek en een Grimbergen triple erbij. Burp! :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
Het kan niet alle dagen feest zijn Cobybryant en wees blij dat je kinderen tenminste nog iets lusten wat zelfgemaakt is.

Nou vandaag was het feest, vandaar de pannenkoeken. Ze hadden een vriendinnetje op bezoek en die wou feest, dus toe maar, slingers in de tuin.

Wat een gedoe, ik word al moe als ik er alleen maar aan denk, schreeuwende kinderen die je constant voor de voeten lopen met de stroop in de haren. Hoe ben je aan bakken toegekomen zonder dat iemand een pannenkoek omgekeerd op zijn hoofd kreeg, samen met de koekenpan?

Link naar bericht
Deel via andere websites
Het kan niet alle dagen feest zijn Cobybryant en wees blij dat je kinderen tenminste nog iets lusten wat zelfgemaakt is.

Nou vandaag was het feest, vandaar de pannenkoeken. Ze hadden een vriendinnetje op bezoek en die wou feest, dus toe maar, slingers in de tuin.

Wat een gedoe, ik word al moe als ik er alleen maar aan denk, schreeuwende kinderen die je constant voor de voeten lopen met de stroop in de haren. Hoe ben je aan bakken toegekomen zonder dat iemand een pannenkoek omgekeerd op zijn hoofd kreeg, samen met de koekenpan?

Ik had die reactie nog niet gezien, hahaha, het zijn geen apen hoor. Ik laat ze gewoon zelf meebakken, makkelijk. Helaas is de pot poedersuiker nu leeg, ja, dat krijg je als je het ze zelf laat doen. Het is hier af en toe net van der Valk. Als ik geluk heb, krijg ik maar 2 bestellingen, i.p.v. 3. En ook heerlijk, het commentaar als ik niet goed heb geluisterd: Dat had ik niet besteld. En: papa kan veel beter macaroni maken. Echt waardeloos dat ik vegetarisch ben opgevoed met enkel kaasplakken en bruine bonen, vind het al knap dat ik tegenwoordig hamburgers kan maken, zonder dat het schoenzolen worden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
De Mac heeft weer lekker voor ons gekookt.
Mmmm de McBacon:

(en ja dit is een echt plaatje van echt bij 1 van de vleesleveranciers van McDonald in NL). Helaas kan ik het hoge krijsen ten tijde van deze ondervoofde castratie er niet bij posten.

Nee, kipnuggets aten ze, vast ook niet goed, ik eet geen vlees en McBacon blieven we niet. Maar speciaal voor jou zal ik voortaan op de labeltjes letten hoor, om mijn broeder niet tot aanstoot te zijn.

Gelukkig gaan ze naar de hemel, MysticNetherlands, volgens mij dan, maar daar zijn de meningen ook nogal over verdeeld. De ganse schepping zal bevrijd worden van de dienstbaarheid aan de vergankelijkheid. Je lijkt m'n vader wel overigens, nou weet ik weer waarom ik nooit vlees at.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Maar speciaal voor jou zal ik voortaan op de labeltjes letten hoor, om mijn broeder niet tot aanstoot te zijn.

Gelukkig gaan ze naar de hemel, MysticNetherlands, volgens mij dan, maar daar zijn de meningen ook nogal over verdeeld. De ganse schepping zal bevrijd worden van de dienstbaarheid aan de vergankelijkheid. Je lijkt m'n vader wel overigens, nou weet ik weer waarom ik nooit vlees at.

Coby voor *mij* hoef je het niet te doen. Zelfs al zou ik naast je zitten zou ik er geen aanstoot aan nemen. Ik hoop en bid dat je het ooit voor de dieren zult doen. Ik geloof ook, in a way, dat ze naar de hemel gaan, maar dat is natuurlijk nooit een excuus om niet te proberen leed tegen te gaan :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
Maar speciaal voor jou zal ik voortaan op de labeltjes letten hoor, om mijn broeder niet tot aanstoot te zijn.

Gelukkig gaan ze naar de hemel, MysticNetherlands, volgens mij dan, maar daar zijn de meningen ook nogal over verdeeld. De ganse schepping zal bevrijd worden van de dienstbaarheid aan de vergankelijkheid. Je lijkt m'n vader wel overigens, nou weet ik weer waarom ik nooit vlees at.

Coby voor *mij* hoef je het niet te doen. Zelfs al zou ik naast je zitten zou ik er geen aanstoot aan nemen. Ik hoop en bid dat je het ooit voor de dieren zult doen. Ik geloof ook, in a way, dat ze naar de hemel gaan, maar dat is natuurlijk nooit een excuus om niet te proberen leed tegen te gaan :)

Nou, op wat voor labels moet ik eigenlijk letten dan? Hamburgers van de AH, C1000 of de lokale slager? Ik hoorde een tijd terug op tv dat ze alles voor het gemak maar halal hadden gedaan bij de AH, puur uit gemak en geldzucht. Dat vind ik wel erg.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid