Spring naar bijdragen

Boer zoekt vrouw


Gast Anon_phpbb

Aanbevolen berichten

Quote:

zoo hee.. heftige uitzending. Ik vind die ene boer van Annemarie zo supercute , die Johannes was een zeikerd.. ik vind dat de man initiatief moet nemen.

Gijsbert is zooo superleuk, dat slordige en ongestructureerde vind ik juist grappig.. zou helemaal bij mij passen.

ik mocht al die boeren van annemarie wel.. ook johannes, gewoon aardige jongen.. alleen vind ik geen van alle echt bij die boerin passen, das niet echt type waar ik snel vriendinnen mee zou worden..

en ookal heeft richard t niet zo netjes gespeeld allemaal, toch snap ik best dat ie heel zeker kan weten dat die amerikaanse en die heidy t gewoon niet gaan worden.. dus dat er maar 1 is die ie echt beter wil leren kennen.. soms kan zoiets al snel duidelijk zijn..

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 197
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

Dat is ook zo.. Vind het een voorbarige conclusie van Richard

Mee eens! Heb het idee dat 'ie alleen op haar uiterlijk afgaat.. Vind 't zo gemeen dat hij voor de logeerweek al met haar heeft afgesproken. Ben benieuwd naar de volgende uitzending als hij het die amerikaanse en Heidy moet vertellen.puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Ik snapte die reactie niet van die annemiek ofzo heette die van Richard? Ze was er nou niet echt blij mee.. ik dacht wil ze hem nou niet?

nja ze vind het zelf nog te vroeg om te beoordelen of ze hem echt wil of niet.. ze kennen elkaar nog maar net he, ookal hebben ze dan een middagje samen gewandeld.. en ze snapt niet dat Richard dat wel zo zeker weet..

maar volgens mij weet hij gewoon zeker dat het in ieder geval niet die amerikaanse of Heidy gaat worden; daar voelt ie gewoon niks voor... en met die annemiek heeft ie wel een click; daar wil ie dus mee door om uit te zoeken of t iets zou kunnen worden..

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Ik snapte die reactie niet van die annemiek ofzo heette die van Richard? Ze was er nou niet echt blij mee.. ik dacht wil ze hem nou niet?

Snap ik wel, denk dat ze wat terughoudend is omdat Richard wel heel erg zeker over kwam.

En denk ook over het vervolg van het programma, Annemiek zal vast wel verder met hem willen maar ze wil de anderen ook een eerlijke kans geven. Dat gebeurt waarschijnlijk niet

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast Anon_phpbb

wat ik wel typisch vind is dat ze vooral haar vriendinnetje Heidy een kans wou geven, en niet suzan, die mocht wel weg. Ik denk dat ze zich wel schaamt dat ze het een beetje oneerlijk heeft gespeeld... maar goed, in liefde en oorlog is alles geoorloofd vind ik. smile.gif Er was ook een keertje een vrouw die niet eens een brief ging schrijven maar gewoon langs kwam op de boerderij van de boer van haar keuze en hem zo veroverde.. nou, das pas sneaky..

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Een boer zegt: 'dizze is goud' en kan dus snel een keuze maken.

Dat zegt alleen een groninger boer clown.gif

en: hád hij maar gezegd: dizze is goud en was met het programma gestopt. Ik vind het vooral zo lullig dat hij er al na de date uit was en verder 'voor het programma' nog wel de andere twee heeft uitgenodigd, terwijl hij ze al geen kans meer gaf.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Zo ik ben weer bij dus ik mag weer meelezen in dit topic widegrin.gif Richard heeft wel een beetje vals gespeeld, haha. Maargoed, dat heeft Annemiek net zo goed en nu krijgen ze allebei de consequenties. Ik denkd dat Annemiek zich vooral rot voelt omdat ze Heidy zo aardig vindt en dat ze misschien schrok van Richard's zekerheid.

Die Annemarie ergert me wel mateloos met 'moet ik flirten dan?!' Je zit in Boer zoekt Vrouw, niet in Boer zoekt Hulpje. Ik snap dat ze als boerin wellicht minder handig is in die dingen, maar ze laat die kerels wel vreselijk in de onzekerheid en neemt niet even de tijd ze te leren kennen. Vind je het gek dat het moeilijk kiezen is...


Samengevoegd:

Oh, en Marcel is een creep! Hij wil die Poolse (die is weduwe en wil nog kids) dus ben bang dat die Marita ook een beetje voor niets zit. En hij liep een een veeeeels te strak broekje de slaapkamer in...!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Ik ben vandaag dus in de kaaswinkel van Annemarie geweest. En ik kan melden dat ze in het echt even grote neusgaten heeft als op tv.

En vier euro voor een pond boeren Leidse is geen geld.

De lekkerste kaas tussen de (neus)gaten....

Ik vind Annemarie en de mannen die ze heeft uitgekozen zo wonderlijk dat ze lijken weggelopen uit een sketsch van Draadstaal, Jiskefet, Koefnoen of uit Man Bijt Hond.

Van de ander boeren vraag ik me vooral af waarom ze überhaupt single zijn. Vooral Gijsbert lijkt mij (en dat voor een man) toch een Babe-magneet.

Frank is ook wel oké, maar de sympathie die ik voor hem voel is net zo wisselvallig als zijn stemming.

Misschien gaat het beter nu über-Barbie Berber weg is.

En die Duitser (naam kwijt) Die man is echt heel erg grappig. Ik snap alleen niet wat die vrouwen in hem zien (behalve een vette bankrekening...)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid