Spring naar bijdragen

[Algemeen] Trouwtopic [2]


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 439
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Zooo, daar ben ik weer, getrouwd en wel widegrin.gif Heb net even de laatste pagina's van het vorige trouwtopic gelezen en de posts hier, ik loop flink achter na ons weekje huwelijksreis! Leuk die discussie over achternamen enzo. Ik moet nog erg wennen aan de mijne! Des te meer omdat ie Engels is. Maar ik ben er wel trots op, zeker nu ik een naam heb die zowaar iets betekent in plaats van mijn meisjesnaam die echt nergens op sloeg qua betekenis.

Grappig: we hadden een huisje in het regenwoud tijdens onze huwelijksreis en we keken op een ochtend naar twee roofvogels die op de wind zweefden. Ik zei tegen manlief dat ik best een vogel wilde zijn, zegt hij: "Maar dat ben je ook!" Ik kijk hem niet begrijpend aan totdat het kwartje valt... m'n nieuwe achternaam is Goldfinch (goudvink) puh2.gif

Ik zal gauw wat foto's posten, die staan op een andere computer! To be continued...

Link naar bericht
Deel via andere websites

OK, dan een opdaatje van mijn kant. Nog minder dan 2 maanden te gaan ... Whiiieeehh! big-smile.gif

Als het goed is, vallen vandaag de uitnodigingen in de bus (de meeste zijn direct naar de genodigden verstuurd; een stapeltje komt bji mij in de bus en geven we zelf af of versturen later naar de mensen van wie we nog adressen moeten achterhalen). Ze zijn echt goed gelukt; we hebben ze helemaal naar eigen wens ontworpen (met, nogmaals, grote dank aan Naeva voor de onontbeerlijke Photoshop-hulp)!

Verder: deze week een proefmakeupje en -kapsel uitgeprobeerd (helemaal zelf gedaan, geen kapper of schoonheidsspecialiste nodig!). Was heel goed gelukt, ik heb er vertrouwen in dat dat op de ochtend van de bruiloft zelf ook gaat lukken (voor die tijd probeer ik het kapsel nog een keer uit, voor de zekerheid). Plus het is veel relaxter dan eerst nog naar een kapper sjesen (ik heb niet héél hard gezocht, maar ik kon nu i.i.g. nog geen kapper vinden die bij mij thuis wilde komen). Ik hoef nu alleen een week of twee weken vantevoren naar de kapper om m'n haar te laten knippen, that's all smile.gif

De muziek voor de kerk hebben we nu ook helemaal uitgezocht. Een vriend gaat waar nodig (we laten ook liedbundels uitdelen aan de kerkgangers) de noten op schrift zetten. Er komt een gelegenheidskoor uit de kerk van mijn vriend, en het is allemaal muziek die kerkelijke mensen (zowel protestanten als katholieken) makkelijk mee kunnen zingen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Wouw wateengedoe2, jij bent al ver zeg! En fijn dat je je make-up en kapsel zelf kunt doen. Ik durf me er niet aan te wagen, maar als ik een beetje handig ermee was zou ik die keus ook maken!

Hier ook iets minder dan twee maanden, maar wel iets minder ver. Vanavond afspraak fotograaf, volgende week woensdag komen de kaarten van de drukker binnen, vriendlief moet nog pak, haar-en makeup moet nog geregeld, corsage nog, kerkdienst grotendeels concrete invulling, taart besteld, laatste cadeautjes voor de gasten, ringen nog ophalen..... Koor en organist staan al wel vast.

Genoeg te doen nog komende tijd haha.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Hier ook iets minder dan twee maanden

Wat is jullie datum ook al weer? Bij ons de 8e oktober smile.gif

Quote:
maar wel iets minder ver. Vanavond afspraak fotograaf, volgende week woensdag komen de kaarten van de drukker binnen, vriendlief moet nog pak, haar-en makeup moet nog geregeld, corsage nog, kerkdienst grotendeels concrete invulling, taart besteld, laatste cadeautjes voor de gasten, ringen nog ophalen..... Koor en organist staan al wel vast.

Nou ja, dat loopt toch ook al goed, dan?

Wij moeten ook nog naar een bloemist, zijn nog druk bezig met de cadeautjes voor de gasten (een eigengebrande CD met muziek; er moeten er nog een zwik gebrand, de boekjes/achtervelletjes moeten nog afgemaakt en geprint worden en ik wacht nog op de uiteindelijke toestemming van de Stemra (is al voor betaald, dus zal zo wel komen). Verder de kerkboekjes nog verder afmaken en ook printen (gelukkig kan dit - tegen vergoeding - allemaal op de superdeluxe, dubbelprintende kleurenlaserprinter op mijn werk smile.gif).

Mijn vriend heeft afgelopen weekend samen met z'n moeder een pak uitgezocht en kan het binnenkort gaan ophalen. Ik ga m'n jurk op 10 sept ophalen bij de coupeuse. Ringen liggen hier al een maand in de kast big-smile.gif

Fotograaf zijn wij ook vorige maand geweest, is allemaal rond. En taart en champagne hebben wij via onze receptie/dinerlocatie geregeld.

Verder opruimen, schoonmaken en opknappen van mijn flat; die moet begin september in de verkoop staan. Dat is ook nog best veel gedoe, hoor!

Quote:
Genoeg te doen nog komende tijd haha.

Oh, maar dat geldt hier ook, hoor! Nou ja, het houdt je van de straat hè, en het is ook nog eens leuk om te doen widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Goed bezig weg2, you're on a roll big-smile.gif En ik vind het niet erg om mijn naam hier te posten.

Annia, maak je in elk geval geen zorgen, zo stond het er bij ons ook bij met 2 maanden te gaan en het is allemaal helemaal goed gekomen! Op zich is een pak voor je lief snel te regelen. Middagje naar een herenkleding zaak en voila. Wij hebben de kerkdienst heel kort vantevoren concreet gemaakt en het is allemaal prima verlopen. En dan zijn de diensten hier ook nog eens een stuk ingewikkelder omdat je in de kerk ook voor de wet trouwt, moet je nagaan.

Wat foto's van ons:

Hier nog verloofde haalt me op

sdc15853.jpg

Met de schoonfamilie

sdc15885.jpg

We zagen iets interessants denk ik!

sdc15893.jpg

Het kostte heel wat 'takes' om dit goed op de plaat te krijgen puh2.gif

sdc15913.jpg

Taart aansnijden

sdc15948.jpg

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Wauw, prachtige foto's!
thumbsup.gifbig-smile.gif

En dat 'winter'weer bij jullie is jaloersmakend
dis.gif
Hoe warm was het eigenlijk?

Thanks allebei!

Het was superweer, 21 graden ongeveer. Het was wel heel fris 's ochtends vroeg en 's avonds, maar toen waren we toch binnen. Voor de foto's was het perfect!

Link naar bericht
Deel via andere websites

De uitnodigingen zijn bezorgd bij het gros van de genodigden, en er komen inmiddels al wat mailtjes met aanmeldingen binnen smile.gif Aangezien het toch niet onze anonimiteit schaadt, hier de voorkant van onze kaart (zonder onze namen):

kaartvoor-eindversie-klein1.jpg

Met onze trouwtekst (Pr 4:12) in drie talen (Nederlands, Hebreeuws en Latijn) smile.gif We hebben er zelfs een oom van mijn vriend mee aan het (opnieuw) bijbellezen gekregen! big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid