Spring naar bijdragen

[Algemeen] Trouwtopic [2]


Aanbevolen berichten

Joëlle, wat super!! Al een datum of maand in gedachten?

Volgens mij zijn jullie prima in staat alles zelf te regelen, maar mocht je nog leuke tips of adresjes willen weten (bijvoorbeeld bruidjurken die prachtig zijn, maar geen €1500,- hoeven kosten) staat mijn mailbox enzo open :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 439
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

|P

Ik kan het begrijpen dat je blij bent^^

En jij ben 'nog' maar 22? Maar jullie zijn ook al 4jaar samen, las ik in "goede tijden, credible tijden..

Ja, dat hoor ik vaker nu, maar ik had best al eerder getrouwd willen wezen hoor. :E In mijn omgeving zijn er ook best veel die al jonger getrouwd zijn, 19, 20 en zo. Mijn beste vriendinnetje is vorig jaar op haar 21ste getrouwd bijvoorbeeld. Heerlijk, heb je nog echt een heel leven samen. Heb er zo veel zin in! :)

@Jalikaatje

Waarschijnlijk begin september. Maar mijn moeder begon ook al dat mijn broertje dan net z'n eerste weken op de middelbare school heeft, maar helaas kunnen wij het niet naar voren halen omdat ik in juni 14 dagen naar het buitenland moet voor school. Met vragen of tips weet ik je te vinden hoor! ;)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Haha, ik kreeg ook te horen dat ik rekening moest houden met de eerste/laatste schooldagen van mijn broertje :) Hebben we ook gedaan, maar toen hebben we plots de bruiloft naar voren gehaald. Het arme jong zat in de toetsweek en moest die dag eerst twee repetities maken. Maar hij was mooi op tijd voor alle ceremonies en was blij dat hij 's ochtends de hectiek met jurk, haar en make-up kon ontlopen, haha.

Link naar bericht
Deel via andere websites
|P

Ik kan het begrijpen dat je blij bent^^

En jij ben 'nog' maar 22? Maar jullie zijn ook al 4jaar samen, las ik in "goede tijden, credible tijden..

Maar 22? :P Als ik 22 ben ben ik 3 jaar getrouwd en heb ik 2 kinderen. 22, da's vet oud om te trouwen!

;)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...
  • 4 months later...

Make-up kan in veel varianten he. Iemand ervoor betalen, een kennis vragen, zelf een workshop volgen of gewoon doen zoals je altijd doet. Of lekker niet doen :)

Geldt eigenlijk voor heel veel onderdelen van een huwelijk. Het is maar net hoe gek/groot je het wil maken wat de kosten zijn. De een is bereid €10.000 neer te leggen, de ander is met €2.000 al klaar. Hetzelfde met jurken. Je kunt een nieuwe kopen, of een uit een outlet, een uit een oudere collectie, lenen van iemand, marktplaats/ebay kijken, bestellen in China (ligtinthebox), etc.

Als je een kostenplaatje voor je bruiloft wil moet je bedenken wat je wil en dan de planning aflopen om te kijken wat het moet kosten. Er zijn trouwens ook veel weddingplanners in opleiding die je kunnen helpen, die moeten een stage-bruiloft doen en zoeken een koppel om gratis te begeleiden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Met Jalikaatje eens je kunt het zo duur maken als je wilt, of een leuke bruiloft met zo minimaal mogelijke kosten.

Vrienden van ons werken bij een hulpverleningsorganisatie, ze kijgen geen salaris maar worden onderhouden door een vriendengroep, kerk etc.

Het was een prachtige bruiloft; een auto geleend van vrienden die deze ook leuk versierden.

Zelf gemaakte kaarten wat steeds makkelijker wordt via internet, een tuinfeest in een gehuurde tent. (geen ruimte maar wel bij fam of vrienden kan ook).

Foto's werden gemaakt door een collega. Ze kozen voor leuke buttons i.p.v corsages.

De bloemist heeft een boeketje gemaakt,zo even een dag van te voren (in de koelte zetten gaat prima) kosten € 10,-

Een prachtige "tweede handse jurk") en tantes die allemaal een taart bakten.

Warmterollers in haar haar, zelf de make-up gedaan.

Het was één van de leukste bruiloften die ik meegemaakt heb. Zelfs zelfgemaakt presentjes waren er (leuke koelkastmagneten). En inderdaad kost zo'n bruiloft maar een paar duizend euro.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ja, ik weet het. Dat doen we ook dagelijks. Maar toch moet je zelf dingen oplossen.

Gisteren het eerste gesprek met de voorganger gehad, maar we gaan nu op zoek naar een andere oplossing, omdat dit niet de manier is waarop we het willen. Verder vinden we nu (eindelijk) dat het tijd is om te doen wat wij willen. Dit is de enige dag waarop we echt moeten doen wat we zelf willen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ja, best wel. We weten wat we willen, maar worden een beetje tegen gewerkt. Daarbij ben je natuurlijk ook van mensen afhankelijk. En als zij wegvallen moet je voor iets anders zorgen.

We hebben ook best wel veel dingen om rekening mee te houden, omdat zijn familie toch een eindje uit de buurt woont.

Een mooi ding: ik heb mijn jurk al |P

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ja, jurken passen is best leuk. Jammer dat ik de mijne al zo snel gevonden heb ;) Een middagje passen en ik had hem.

Mijn vriend had me gevraagd met een hele simplistische ring, mat zilver met een klein steentje er in. Was zo mooi. Helaas was hij kapot, maar toen hebben we de trouwringen maar vast gekocht en hebben we deze al om. We gaan ze op de grote dag alleen wisselen van hand.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid