Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Wat me trouwens wel stoorde bij Brotherhood is het hele "brotherhood-concept". Het hele revolutionaire van dat spel zou zijn dat je assassins voor brotherhood zou kunnen recruteren die je dan vervolgens tijdens je missies te hulp kunt roepen. Dit is ook mogelijk en werkt op zich wel goed.

Het stomme is alleen is dat het eigenlijk nergens toe leidt. De missies worden er een stuk makkelijker door maar tijdens de climax van het spel is de mogelijkheid om je hulpjes op te roepen ineens uitgeschakeld en verdwijnt het hele brotherhood-idee ineens weer uit beeld. Je hebt de hele tijd van die gasten lopen trainen maar tijdens de ontknoping van het spel zijn ze nergens te bekennen. Dat vond ik nogal suf.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 585
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ik merk dat ik heel erg weinig meer game.  Ja ik doe "mobile games"  die echt zonde van mijn tijd zijn. Het is een soort laagdrempelig escapisme waar ik vrij weinig plezier aan beleef. Ik heb daaren

Quote:

Annzie, als jij 3 maanden over assassins creed II heb gedaan ben je wss geen heel snelle speler. Is niks mis mee, maar misschien doet brotherhood dan wellicht toch langer dan je nu denkt
smile.gif

Ik ga um trouwens wel kopen. Ik ben heel benieuwd
smile.gif

Ik ben ook niet zo'n snelle speler. Maar ook als ik 2/3 maanden zou doen over brotherhood denk ik niet dat ik hem zou kopen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

En toen besloot Minecraft negen van de tien keer niet op te starten vanwege een of andere foutmelding. Die niet weg te krijgen is. Nou ja, graag of niet en blijkbaar niet dus. Heb altijd De Sims 2 nog.

(maar die paar keer dát ie het deed liep het wel lekker soepel natuurlijk en ook De Sims 2 loopt een stuk vlotter)

Uiteindelijk kan ik toch wel spelen: na twee of drie pogingen, en toch ook wel regelmatig in één keer, start het toch op. Ook prima hoor. Dus ben inmiddels ook aan mijn eerste grote project begonnen: een groot, massief zandkasteel (en zij die Minecraft spelen weten waarom het massief is). smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Iemand enige ervaring met Black Ops voor Wii? Vriend heeft me tot het gamerijk geïntroduceerd, maar ik heb zelf geen geschikte pc om zoiets te draaien.

Vroeger speelde ik altijd Heroes of Might and Magic III. Nu nog soms eigenlijk. Vooral de tycoonspelletjes vind ik leuk.

Oh ja, en Plants vs. Zombies clown.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Dat is gewoon een vèt spel big-smile.gif Eigenlijk vooral omdat je tenminste de kans hebt om je te verdedigen zonder instant dood te gaan. Die spanning van in-battle zijn en rammen op knoppen en zo kan ik niet goed aan clown.gif

En ik speel al-tijd met de held Solmyr, met z'n chain lightning, bijna nooit dood daardoor clown.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Uitdaging is wel eens leuk, daarvoor doe ik de campaigns. Ivor neem ik ook wel eens, 1) omdat die knap is en 2) omdat die bij Rampart hoort en die paardjes zijn zo cute clown.gif Lekker oppervlakkig. Soms nog eens een andere held, maar nooit zo'n freak uit de onderwereld. Die zijn vies.

Ik heb V hier liggen, van exvriend eens ooit gekregen. Maar om de een of andere reden slaat het niet aan bij mij. Zelfde heb ik met Age of Empires. Altijd de II gespeeld. III gekocht, maar vind er minder aan.

Ik blijf graag in m'n bekende box en alles daarbuiten vind ik meestal eng clown.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Kan ik me voorstellen, ben zelf ook van het 'retrogamen'. Waarom zou je de nieuwste en grafisch goed uitziende spellen per se willen spelen, als verschillende gouwe ouwe nog steeds veel plezier geven en vaak ook nog inhoudelijk beter zijn?

Heroes V wil ik altijd nog wel een keertje proberen. Mijn PCtje trekt het nu alleen helaas niet.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Bij III ben ik ook zo gewoon geraakt aan de characters, de kaarten en zelfs de muziekjes die overal bijhoren. In V is dat allemaal anders. Niet leuk clown.gif

Bij AOE II vond ik het zo leuk dat je ook de nadruk kon leggen op het economische in je stad ipv het militaire. In III is dat toch veel meer kwestie van aanvallen. Ik vecht niet zo graag, haha.

Maar Black Ops vind ik dan weer wel leuk, haha. Ik klink onlogisch.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ietwat inderdaad, je speelt met helden maar ook met units. Mooie in vergelijking is dat de omgeving veel flexibeler is, je kunt het landschap aanpassen en steden laten wisselen van ras.

Naast AoW heb je ook nog AoW2: The Wizard's Throne en AoW: Shadow Magic (een uitbreiding op AoW2 die redelijk op zichzelf staat).

Als je van de sfeer van HOMM3 houdt is AoW zeker aan te raden!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid