Spring naar bijdragen

Concerten/Festivals


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 342
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

[...]

Ik vind het ook nogal prijzig, maar ik wil al jaren naar Muse en ben vanaf de eerste CD een fan, maar het is er nooit van gekomen. Dus ik heb het ervoor over.

Als je dan overigens iets van Muse post, doe dan iets van henzelf. Bv deze bijzonder valsche stunt, nadat ze verplicht werden te playbacken:

Ik ben niet alleen fan vanaf het eerste album, maar eigenlijk vooral fan ván het eerste (en tweede) album. knipoog_dicht.gif De eerste twee platen zijn de sterkste platen die ze ooit hebben gemaakt. De eerste qua liedjes, de tweede qua volume, liedjes en rock-'n-roll.

Die stunt was mooi ja, voor de Italiaanse tv. Achterlijk ook, dat je verplicht wordt te playbacken. Als ik me niet vergis: in dezelfde show is ooit Placebo te gast geweest (of bij een andere Italiaanse show), en ook zij moesten verplicht playbacken. Op een gegeven moment is Brian Molko woest, steekt hij zijn middelvinger op en gaat hij heerlijk tegen iedereen te keer. Mooi moment. Vast ook op YouTube te vinden. knipoog_dicht.gif

En ik luisterde toevallig net die cover van Lambert toen ik mijn vorige bericht typte, vandaar de link. knipoog_dicht.gif En het zijn allebei ontzettend foute versies (zowel origineel als cover). knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Binnenkort volg ik op mijn studentenvereniging een dispuut over fantasy (boekengenre). Daarbij is ook het idee ontstaan om de Elf Fantasy Fair te bezoeken. Ben jij er al eerder geweest? Wat moet ik me er een beetje bij voorstellen?

Precies wat Andere Jas zegt... Een heleboel verklede mensen in prachtige kostuums, een heleboel mediaval/viking kraampjes waar je verleidt wordt veel te veel geld uit te geven, caramelappels (big-smile.gifbig-smile.gifbig-smile.gif)) en al die cosplayers moet je héél erg negeren, en de anime-square vermijden. Verder is het echt supervetsmile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Die stunt was mooi ja, voor de Italiaanse tv. Achterlijk ook, dat je verplicht wordt te playbacken. Als ik me niet vergis: in dezelfde show is ooit Placebo te gast geweest (of bij een andere Italiaanse show), en ook zij moesten verplicht playbacken. Op een gegeven moment is Brian Molko woest, steekt hij zijn middelvinger op en gaat hij heerlijk tegen iedereen te keer. Mooi moment. Vast ook op YouTube te vinden.
knipoog_dicht.gif

Die show is Within Temptation ook een keer geweest. Als er iemand is die niet kan playbacken is het Sharon wel puh2.gif Dus dat was nog goed te zien ook.

Ontopic; Pinkpop staat op mijn verlanglijstje!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Anime hoort niet thuis op een Fantasy Fair. Omdat anime geen fantasy is.

En anime =/= hentai/yaoi/yuri knipoog_dicht.gif

* Dagmar gaat vanavond naar een concert van Quintet à Claques en de Gonnagles yes.gif

Also known as noabers balfolkavond.

Heb er zin in. En het is nog gratis ook big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Pinkpop heeft wel een aardige line-up ja! Voor mij zijn vooral Kasabian, Triggerfinger, 2 Many DJ's, The Prodigy en Yeasayer erg interessant. Hoewel ik Gossip, Editors, Moke & Metropole Orkest, P!nk, Wolfmother, DeWolff en Rammstein ook wel leuk en/of grappig vind. Meer informatie over de (voorlopige) line-up: link

Overigens heeft Rock Werchter ook weer een line-up om van te smullen! Met in ieder geval Muse, Faithless, La Roux, Pearl Jam en Vitalic als acts die ik zeker zou gaan bekijken als ik naar Werchter zou gaan. En natuurlijk staan er ook veel bands/artiesten die ook op andere festivals staan.

Lowlands, Sziget en Pukkelpop hebben nog vrijwel niets bekendgemaakt. Volgens mij alleen dat Blink182 op Lowlands staat.

Roskilde heeft ook de eerste namen al bekendgemaakt. Daar staat wel een aantal interessante acts tussen: Converge, Muse, NOFX (jeugdsentiment), Pavement en Sólstafir (wat een fenomenale band is dat!). De rest ken ik niet of boeit me niet. smile.gif

Maar goed, in april komt eerst Paaspop natuurlijk! Best een alleraardigst festival in Schijndel (dichtbij 's-Hertogenbosch). Daar staan heel wat toffe nationale en internationale acts! Ik ga er sowieso heen en wil - als het even kan en mijn recenseerwerkzaamheden en een chronische vorm van tijdgebrek me wat dat betreft niet in de weg staan - in ieder geval (stukjes van) de volgende bands zien: Arch Enemy (jeugdsentiment), Aux Raus Deluxe, Born From Pain, Brodinski, Dave Clarke, De Jeugd Van Tegenwoordig, Deadbolt, Denvis & The Real Deal, Entombed, Erol Alkan, Fakkelbrigade, Joost van Bellen, Joris Voorn, Jurk!, K's Choice (jeugdsentiment), Karma To Burn, Moke, Novastar, Opeth, Suicidal Tendencies, The Flexican & MC Sef, The Hickey Underworld, The Mad Trist (al ben ik er nog niet zo kapot van als veel anderen), The Opposites, The Shavers, Triggerfinger, Waylon en Zwart Licht. Poeh, dat wordt nog lastig. En dan zijn er nog wel meer bands die ik eventueel zou willen zien. knipoog_dicht.gif Nu ja, eerst maar 's afwachten wat ik per se moet zien om te recenseren - en dat zullen voornamelijk of alleen Nederlandse acts zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Paaspop ziet er goed uit!

13 mei ga ik naar Dauwpop!

Hier de line-up:

K’s Choice (ga ik 26 aprik ook nog heenknipoog_dicht.gif), Di-rect, Moke, Waylon(KICK), Epica, Boys Noize, Pendulum (DJ set), Moss(VETVETVETVETVETVET!!), C-mon & Kypski (Ben ik erg benieuwd naar!), Das Pop(GAAAAAAAF), Mambo Kurt, The Aggrolites, Def Americans, Caro Emerald (Heerlijk swingenyes.gif), De Dijk(hmmm weet niet wat ik ervan denken moet), Kontrust(Even los op BOMBA knipoog_dicht.gif), Admiral Freebee, Dog Eat Dog, Drive Like Maria, Dans Le Rock, Zwart Licht, the Mad Trist(COOLCOOLCOOLCOOL), Ed Kowalczyk(Is de headliner, ben er erg benieuwd naar.. sta nog niet echt te springen)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Quote:

Op 28 mei 2010 van 20:00 tot 02:00 uur komt Slechtvalk in de Kelder in Amersfoort. Ghehehe
widegrin.gifworshippy.gif

Daar zal ik zekers te vinden zijn
widegrin.gif

Kaartjes kosten 10 euro
yes.gif

Wie gaan er ook, of denken te gaan?
big-smile.gif

Ik zie Slechtvalk wellicht binnenkort in de W2 in 's-Hertogenbosch waar ze staan met Vreid (enige show in Nederland, dacht ik) en nog een of andere rukband. 29 april is dat.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Ik zie Slechtvalk wellicht binnenkort in de W2 in 's-Hertogenbosch waar ze staan met Vreid (enige show in Nederland, dacht ik) en nog een of andere rukband. 29 april is dat.

Okeesmile.gif

Houd je van hun muziek? nooo.gifwidegrin.gif

Of schrijf je voor voor Katholiek Nieuwsblad?

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid