Spring naar bijdragen

Concerten/Festivals


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 342
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Delain a.s. zaterdag misschien, gewoon omdat het kan en het een soort van fase/sentiment is puh2.gif

en dat geldt ook voor Epica op 20 maart, waarschijnlijk (als ik geld heb voor de trein puh2.gif)

2 April in Moss

24 april Peter Pan speedrock

29 april óf naar Bold Thrower óf koninginnenach

11 juni naar Speelman en Speelman (tenzij ik in Parijs zit)

en dan nog eens kijken hoe en wat er in Den Haag te doen is. Iets met een vriendje die vrijwilligt bij een poppodium en genoeg mensen daar kennen om plekjes op de gastenlijst te veroveren

Oja, en áls ik ergens genoeg geld kan verdienen dan ook nog naar Lowlands of Sziget. Hurraaay!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ga in April naar Within Temptation. Staan er nu 2 gepland (rotterdam en utrecht) maar waarschijnlijk word het de gehele tour.

Verder elk jaar wel Appelpop, en de rest even kijken. Line-up word nu langzamerhand allemaal bekend dus. Geen grote festivals voor mij; te duur.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Muse, 19 juni, Nijmegen-Goffertpark. Ik was vorig jaar in het Goffertpark bij Coldplay, maar in juni ga ik daar dus écht goede muziek zien.
smile.gif

Muse lijkt me ook kick om nog een keer heen te gaan!

Iemand trouwens de line-up van Rock Werchter al gezien?? Nog niet alles is bekend, maar nu staan er al een hoop geweldige bands/artiesten op het programma!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Werchter is al járen fantastisch qua line-up. Net als Pukkelpop overigens, ook in België. Dat laatste festival vindt (meestal/altijd) tegelijk plaats met Lowlands (net als Flevo, de idiots) en heeft daarom vaak een heleboel overeenkomsten met Lowlands in de line-up, maar vaak aangevuld met nog wat extra bands die het festival dus qua line-up beter maken dan Lowlands. (Maar ja, dat laatste is weer meer een sfeervol festival en er is meer te doen dan alleen concerten, bier en drugs - ook belangrijk overigens.)


Samengevoegd:

En Muse is te gek. Hier: Adam Lambert zingt 'Starlight' (van Muse):

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

En Muse is te gek. Hier: Adam Lambert zingt 'Starlight' (van Muse):

Ik vind het ook nogal prijzig, maar ik wil al jaren naar Muse en ben vanaf de eerste CD een fan, maar het is er nooit van gekomen. Dus ik heb het ervoor over.

Als je dan overigens iets van Muse post, doe dan iets van henzelf. Bv deze bijzonder valsche stunt, nadat ze verplicht werden te playbacken:

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

En ik ga naar de Elf Fantasy Fair, dat valt ook wel een beetje onder Festivals denk ik
smile.gif

Binnenkort volg ik op mijn studentenvereniging een dispuut over fantasy (boekengenre). Daarbij is ook het idee ontstaan om de Elf Fantasy Fair te bezoeken. Ben jij er al eerder geweest? Wat moet ik me er een beetje bij voorstellen?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ja, en ook langs kraampjes lopen voor LARP benodigdheden, allerlei middeleeuws aandoende attributen, mede, mensen kijken en wat voorstellingen hier en daar. Toen ik er twee jaar geleden was hebben we kunnen genieten van een folk/punk bandje, een groep vrouwen die een of ander druïde achtig ritueel deden en kon ik ternauwernood ontsnappen aan een rondedans met een aantal mensen. Mijn vriendin destijds heeft een mooi handgemaakt corset weten te scoren en ik kwam een tot 25 stuks gelimiteerde special edition album tegen van Stalaggh(takkeherrie). Je hebt er van alles wat en je kan je er prima vermaken. Je hoeft niet een op een delirium lijkende wereldbeschouwing hebben om je daar te vermaken. Best een leuk sfeertje, ik heb niet zoveel met fantasy, maar het was wel leuk daar.

Oja, en er lopen ook animé-cosplayers rond ofzo...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Een ijzersterk concert! Alleen de muziek doet me niet veel, ik vind het "wel leuk", maar ook niets meer dan dat.

Ok, nahja ik ben wel echt fan van ze.. Buiten dat was het concert inderdaad erg sterk, de beste die ik live gezien heb!

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid