Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 182
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Lullig voor de mensen die zo achterlijk veel geld hebben betaald voor zijn afscheidsconcert(en). widegrin.gif Maar goed, sneu voor hem en zijn (eventuele) geliefden (al betwijfel ik of hij die had). Hij was toch een van de allergrootsten. Zeer gevierd en gelauwerd artiest, en terecht.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nu.nl geeft aan dat 'ie dood is.


Samengevoegd:

Ook CNN heeft het bevestigd.


Samengevoegd:

"De Amerikaanse omroep CNN heeft het nieuws bevestigd. Rond half vier 's nachts Nederlandse tijd zal er een persconferentie plaats vinden rondom het overlijden van de zanger." (Nu.nl)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Op Nederland hoor ik alsmaar dat ie nog wel leeft zal eens breaking news of teletekst gaan bekijken

Op nu.nl:

LOS ANGELES - De Amerikaanse popzanger Michael Jackson (50) is donderdag in Los Angeles overleden. Zijn dood is bevestigd door de lijkschouwer van de Amerikaanse stad Los Angeles.

Verder: CNN

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb er niet wakker van gelegen. De man heeft wel wat aardige liedjes opgenomen, maar zijn levensstijl is nou niet bepaald volgenswaardig.

Ik stoor me er altijd een beetje aan dat dit soort mensen als halve heiligen worden afgeschilderd terwijl er vaak vanalles op af valt te dingen. Denk maar eens terug aan Lady Diana Spencer, Andre Hazes of erger nog: Herman Brood.

Link naar bericht
Deel via andere websites

The King of this, the King of that...

There's only one King of kings and when he comes back, every knee shall bow and every tongue shall confess.

Ik houdt niet zo van MJ maar hoop dat ie nu op de juiste plek is.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Juist, tuig van de richel!
nosmile.gif

zo bedoelde ik dat niet. Op ieder mens valt genoeg aan te merken waarom ze niet in de hemel zouden thuishoren, ook op mij. En ik heb geen van hen gekend, maar ze zullen ook allemaal zo hun goede kanten gehad hebben.

Wat mij tegenstaat is de persoonsverheerlijking en de haast automatische aanname dat iedereen wel naar de hemel gaat, zeker als je "hele mooie muziek" hebt gemaakt of je belangeloos hebt ingezet voor de bestrijding van landmijnen.

Iedereen gaat dood, dus ook bekende mensen. Maak er niet zo'n drama van en gewoon lekker doorgaan met leven. flower.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hm, schokkend om te lezen ineens. Jammer, vooral voor zijn fans. Of je hem nu goed vond of niet, hij heeft heel zacht gezegd nogal zijn sporen achter gelaten in de popmuziek. Al van jongs af aan stond hij in de spotlights en werd er van alles van hem verwacht, dus geen wonder dat hij maar op latere leeftijd besloot als een kind te leven in zijn eigen pretpark. Denk ik dan. Maar weinigen kunnen met die roem omgaan, zeker niet als jong kind.

Moge God zijn ziel genadig zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik bid hen die hem het meest zullen missen veel liefde troost en nabijheid van God toe. Een musicaal persoon is niet meer. May God have mercy on his soul.

Ik zal me hem herinneren als dat jongetje dat "Ben" zong;

als maatschappelijk betrokken man toen hij samen met Lionel "We are the world" schreef;

en als man die zichzelf en daarmee mij oproept om onszelf een schop onder de kont te geven als we ons leven en de wereld willen veranderen in "man in the mirror".

(dit zijn mijn favo nummers)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

... groot muzikant ...

Eh... dóód muzikant! widegrin.gif

Ach er zijn zoveel grote muzikanten, en een behoorlijk aantal daarvan maakt muziek die ik wél mooi vind. Bovendien vind ik persoonlijk zijn stem niet mooi. Ik zie dan meer in Prince of hoe die nu mag heten... tafkap? (The Asshole Formerly Known As Prince)

[knip]

Verder wil ik eigenlijk niets meer zeggen... bloos.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid