Spring naar bijdragen

Voorkeuren uiterlijkheden


Aanbevolen berichten

Ik krijg de rillingen van die vent. De docu "True Norwegian Black Metal" zit hij gewoon 3-4 minuten aaneengesloten muisstil en stokstijf voor zich uit te kijken. Ik dacht, en dit meen ik, dat Windows Media Player vast liep.

Ik ben leip, die kerel is krankzinnig gestoord.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 642
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

En wat vinden jullie van deze knappe hunk?

(Altijd weer lachen met Danni Filth plaatjes
widegrin.gif
)

Ik vind dat Dani Filth iets ongelooflijk schattigs heeft, zo'n beetje David de kabouter gaat op avontuur in metalland. Ik moet echt de neiging om hem een lolly en wat make-upremover te geven onderdrukken.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

En dit
verbaasd.gif

widegrin.gif

Ik heb respect voor dit soort mensen. Ik zou niet met ze willen ruilen. Maar wel fijn dat er toch mensen zijn die het riool schoon houden.


Samengevoegd:

Quote:

De docu "True Norwegian Black Metal" zit hij gewoon 3-4 minuten aaneengesloten muisstil en stokstijf voor zich uit te kijken.

Ach, das niks bijzonders, sommige jongeren waar ik mee werk doen dat ook als je moeilijke vargen stelt als: "hoe gaat het met je?"

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]Ik heb respect voor dit soort mensen. Ik zou niet met ze willen ruilen. Maar wel fijn dat er toch mensen zijn die het riool schoon houden.


Samengevoegd:

[...]Ach, das niks bijzonders, sommige jongeren waar ik mee werk doen dat ook als je moeilijke vargen stelt als: "hoe gaat het met je?"

Dat kan allerlei redenen hebben. Ik weet niet met wat voor jongeren jij werkt..

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid