Spring naar bijdragen

Doe Derek eens ontmaskeren?


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 58
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

Ik ben eigenlijk heel benieuwd wat je moeder had. Als echt 'bewezen' kan worden dat ze genezen is, zou dit mijn mening doen veranderen.

Ze is VAN hem genezen. Niet door hem genezen. Nee die dubbelzinnigheid in mijn woorden zag ik niet toen ik het typte. Sorry als het niet duidelijk overkwam.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik denk dat er alleen sprake kan zijn van fraude als de mensen die hij betrekt in zijn readings in het complot zitten. Hij weet soms details die helemaal niet voor de hand liggen, dingen waarvan de mensen bij zijn readings zeggen dat helemaal niemand anders ze wist. Zelfs al heb je maar 10% goed, dan nog is het zeer onwaarschijnlijk dat je dat soort dingen goed raadt.

Skeptici kunnen maar weinig inbrengen tegen Ogilvie.

Eigenlijk moet je er naartoe gaan, dan kun je iig zelf zien hoeveel er uit wordt geknipt voor de TV uitzending.

Ik vind het een onuitstaanbaar mannetje trouwens, doet ie eerst een belachelijk dansje en vertelt ie dan mensen uit het publiek dingen die ze hun leven lang met zich mee kunnen dragen. Dat is niet met elkaar te rijmen imo.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid