Spring naar bijdragen

is er buitenaards leven??


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 342
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

als wij door God zijn gemaakt,en daarna op de aarde gezet zijn,zijn wij dan buitenaards?

Zijn we dat? Zijn we eerst door God gemaakt en daarna op de aarde gezet?

Quote:
of heeft God ons op de aarde gemaakt?

In genesis 2 vormde God in ieder geval Adam uit stof wat Hij van de aarde nam.

Link naar bericht
Deel via andere websites

God blies Adam de adem des levens in (gen 2,7) dus alleen zijn fysieke vorm was aards. Hierdoor waren de nakomelingen van Eva vreemdelingen op aarde:

1 Kron 29,15       

Want wij zijn vreemdelingen en bijwoners voor Uw aangezicht, gelijk al onze vaders; onze dagen op aarde zijn als een schaduw, en er is geen verwachting.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

is God dan buitenaards?

Zo zou je het kunnen noemen denk ik, in de Bijbel lezen we over Geest en vlees, waarbij in mijn optiek het vlees niet alleen het menselijke lichaam vertegenwoordigt, maar ook symbool staat voor alle materie. Het complete aardse spectrum, van de zandkorrels tot alles wat hier rondloopt en wat daar het resultaat van is. De tegenpool daarvan is Geest, dat houdt alle zaken in die niets met materie te maken hebben. Als ufo's uit materie bestaan, dan zijn ze dus ergens niet buitenaards.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Er zijn mensen die geloven dat wij mensen niet op de aarde thuishoren, dat we door een ongelukkige actie op een rottige wereld moeten leven in plaats van in een hemels paradijs. We zouden geestelijke/goddelijke wezens zijn, opgesloten in een sterfelijk lichaam dat we alleen door geloof kunnen ontstijgen. Ik denk dat die visie wel overeenkomt met wat jij "buitenaards" noemt.

Ik geloof dat zelf niet. God heeft ons op (zelf úit) de aarde gemaakt.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Jezus zal ons een Ster geven na het Aardse Leven, dus een planeet.

Openbaringen 2

28 Ik geef hem macht, zoals mijn Vader die aan mij heeft gegeven.

En ik zal hem ook de morgenster geven.

Jesaja 40

26 Kijk omhoog: wie heeft dit alles geschapen?

Hij laat het leger sterren voltallig uitrukken,

hij roept ze bij hun naam, een voor een;

door zijn kracht en onmetelijke grootheid

ontbreekt er niet één.

Lucas 14

14 Dan zult u gelukkig zijn, zij kunnen voor u dan wel niets terugdoen,

maar u zult ervoor beloond worden bij de opstanding van de rechtvaardigen.’

Link naar bericht
Deel via andere websites

Henoch 41.

1. En daarna zag ik al de geheimen van de hemelen, en hoe het koninkrijk is onderverdeeld, en hoe de daden van mensen op een weegschaal gewogen worden.

2. En daar zag ik de woonplaatsen van de uitverkorene en de woonplaatsen van de heilige, en mijn ogen zagen hoe daar al de zondaars vandaan verdreven worden, die de naam van de Heer der Geesten verwerpen en weggesleept worden: en zij konden er geen leefplaats verkrijgen vanwege de bestraffing die van de Heer der Geesten uitgaat.

Henoch 43.

1. En ik zag andere lichtschijnselen en de sterren van de hemel, en ik zag hoe Hij hen allen bij hun naam riep 2. en zij luisterden naar Hem. En ik zag hoe zij in een eerlijke weegschaal gewogen werden naar de omvang van hun licht. (Ik zag) hun ruimtespanne en de dag van hun opkomst, en hoe hun omwenteling een lichtschijnsel veroorzaakt.

En (ik zag) hun omwentelingen overeenkomstig 3. het aantal engelen, en hoe zij op elkaar blijven vertrouwen. En ik vroeg de engel die mij begeleidde, 4. die mij toonde wat verborgen was: "Wat zijn deze?" En hij zei tot mij: "De Heer der Geesten heeft aan u hun figuurlijke betekenis getoond: deze zijn de namen van de heiligen die op de aarde verblijven en geloof tonen in de naam van de Heer der Geesten voor altijd en eeuwig".

Boek van Henock, fascinerend boek.

knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nou, we laten de aliens zelf aan het woord:

Quote:

AAN LEIDERS, GOUVERNEURS, POLITICI EN ALLE MENSEN VAN DE AARDE…

Wij wensen jullie duidelijk te maken dat op de 14de dag van de maand oktober in het jaar 2008 een schip van enorme afmetingen zichtbaar zal zijn in jullie luchtruim. Het zal gebeuren in het zuidelijke deel van jullie halfrond en zal vele staten overlappen.

We geven jullie de naam ‘Alabama’.

Het is besloten dat we minimaal drie van jullie vierentwintig-uurs perioden in jullie atmosfeer zullen verblijven.

Tijdens dit gebeuren zal er veel commotie op aarde ontstaan. Jullie hoogste autoriteiten zullen ‘onze’ atmosfeer binnendringen dat ons schip omringt. Dit ‘veiligheidsschild’ is noodzakelijk voor ons, omdat er misleiding zal plaatsvinden door degenen in jullie wereld die zullen proberen te ontkennen dat wij in LIEFDE komen.

WEET DIT

WE KOMEN JULLIE WERELD BIJSTAAN

WE KOMEN NIET DE BOEL OVERNEMEN

WE KOMEN NIET OM TE VERNIETIGEN

WE KOMEN JULLIE HOOP GEVEN

Wij zijn wezens van andere planeten, die al eeuwen bezig zijn met de voorbereidingen voor de dagen die in het verschiet liggen.

We vragen elke ziel die deze woorden leest om de Waarheid die in je hart zit te accepteren. Want op die plek bevindt zich het weten dat dit werkelijk gaat gebeuren.

Er zullen velen zijn die het ontkennen. Er zullen velen zijn die het weerleggen.

Er zullen er ook zijn die deze WAARHEID KENNEN.

Wie van deze jullie ook zijn… laat dit duidelijk zijn.

HET ZAL PLAATSVINDEN.

We geven jullie de kans dit bijzondere schip op beeld vast te leggen. Er zal geen contact plaatsvinden, zoals velen van jullie planeet zouden willen. Met deze eerste presentatie, zullen wij simpelweg ons schip aan jullie laten zien.

We zeggen jullie… dat dit voorlopig voldoende zal zijn om allemaal te bevatten.

Allerlei methodes zullen worden uitgevoerd om onze veiligheidsbarrière proberen te doordringen, maar zij zullen onder geen beding slagen.

Totdat wij jullie kunnen BEWIJZEN dat wij in LIEFDE komen, zullen wij het niet toestaan om zonder dekking de volledige bezoeken te laten gebeuren.

WEET DIT…

DIT IS HET BEGIN… NIET HET EINDE.

Jullie regeringen en media zullen ons proberen te verbergen. Dit zal ze niet lukken. Alle straten zullen door ons overdekt zijn.

Jullie media hebben geen enkele andere keus dan de WAARHEID te tonen, omdat het voor iedereen zichtbaar zal zijn.

Vrienden van de Aarde. Wees niet bevreesd. We smeken jullie er VERTROUWEN in te hebben dat wij komen om de neergang van degenen die verkeerde bedoelingen hebben met jullie planeet, in werking te stellen.

Als we nu niet tussen beiden komen… zoals eeuwen geleden al is gepland… dan vrezen wij dat het te laat zal zijn.

WIJ VRAGEN JULLIE ONS IN LIEFDE TE ACCEPTEREN. WANT DAT IS WAAROM WIJ KOMEN.

Er wordt wel gezegd dat jullie wereld zich ervan bewust is gemaakt via bioscoopfilms etc. en niet louter op geloof berust. We hebben de zaadjes van waarheid geplant en gevoed in voorbereiding op deze dagen.

WANT INDERDAAD

WIJ KOMEN IN VREDE.

Vul jullie zielen met VERTROUWEN in die wetenschap.

Wij zijn jullie broeders en zusters uit andere werelden.

Onze technologie is hoog geavanceerd. Degenen die hogere posities bekleden WETEN dat en zijn hier volledig van op de hoogte. Daarom weten zij ook dat het weinig zin heeft om te doen alsof ze wapens nodig hebben om ons te vernietigen.

Op deze dag dat wij verschijnen, vragen wij jullie om te luisteren naar je hart en NIET naar de woorden van degenen die grote angst hebben om hun macht te verliezen.

Al veel te lang heeft jullie wereld geleefd onder een wolk, waar de meesten zich niet van bewust waren. Als jullie de waarheid wisten van wat er voor jullie verborgen is gebleven, zouden jullie verbijsterd zijn en in groot ongeloof verkeren.

Het is tijd voor jullie zielen om te zijn wie ze werkelijk zijn.

De sluier zal worden weggetrokken.

WEES BLIJ.

DAAR IS HET TIJD VOOR. JULLIE ZULLEN DIT WETEN ALS JE HART DE WARE REDEN VAN ONS BEZOEK ACCEPTEERT.

OM EEN BEGRIP VAN LIEFDE TE BRENGEN. WEET DIT.

We willen het hierbij laten.

Wees alert. Houd jullie ogen gericht op de lucht.

Draag LIEFDE in je hart.

WIJ… DE FEDERATIE VAN LICHT… BESLUITEN NU, EN GEVEN JULLIE MOED EN HOOP TERWIJL WE BEGINNEN MET DE ASCENTIE NAAR DE NIEUWE WERELD.

Elk van jullie heeft gekozen om hier te zijn voor deze ascentie. Kies nu of je menselijke gedaante het zal…

Aanvaarden met LIEFDE

Of

Het verwerpen door ANGST.

Dat het hoogste aspect van je ziel zich mag vullen met Licht als je moedig voorwaarts stapt.

Onze dank is groot aan allen die ons assisteren in het proces.

Brontosaurus

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik vind het wel grappig om op die website te lezen dat ze verwachten dat het 'buitenaards leven' in ieder geval ooit contact met ons zal zoeken. Ik denk dat het er misschien wel is, en dat als het daadwerkelijk intelligent leven is, het zo ontzettend ver bij ons vandaan is dat de aarde al 'vernieuwd' (terugkomst van Jezus) is voordat ze ook maar de kans krijgen om contact met ons te zoeken. En is dat niet het geval, dan brand de zon wel op en zijn zij net zo dood als ons.

En hoeveel mediums blaten niet onware informatie en voorspellingen de wereld in met als enig gevolg een beetje kritiek? Mensen die in mediums geloven, blijven er toch wel in geloven, al zouden alle bewijzen tegen dat medium zijn. Dus, schapen zal ze toch wel houden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Jezus zal ons een Ster geven na het Aardse Leven, dus een planeet.

Openbaringen 2

28 Ik geef hem macht, zoals mijn Vader die aan mij heeft gegeven.

En ik zal hem ook de morgenster geven.

Als je de rest leest, zouden de mannen (er word gepraat over hij, niet over hen of zij) de macht krijgen over alle heidenen om ze te vermoorden. Bij mijn weten is Openbaring meer dichterlijk bedoeld. (alhoewel het natuurlijk wel heel cool is om een morgenster te krijgen knipoog_dicht.gif )

Quote:
Jesaja 40

26 Kijk omhoog: wie heeft dit alles geschapen?

Hij laat het leger sterren voltallig uitrukken,

hij roept ze bij hun naam, een voor een;

door zijn kracht en onmetelijke grootheid

ontbreekt er niet één.

En... Waar staat dat wij een ster zullen krijgen precies?

Quote:
Lucas 14

14 Dan zult u gelukkig zijn, zij kunnen voor u dan wel niets terugdoen,

maar u zult ervoor beloond worden bij de opstanding van de rechtvaardigen.’

En... Ook hier zie ik niets staan over een ster, sterker nog, het gaat over het liefhebben van je naasten, niet over sterren.


Samengevoegd:

Quote:

Zo snel mogelijk vernietigen.

Wie, jou?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Is er buitenaards leven? Ik verbaas me weleens over het feit dat er mensen zijn die denken dat alleen deze aardkloot bewoond is.

Hoewel, bewoond?

Het is bekend dat er een oneindig aantal planeten bestaat, simpelweg omdat er oneindige hoeveelheid ruimte is voor planeten. Echter, niet alle planeten zijn bewoond.

Er is dus een eindig aantal bewoonde planeten.

Ieder eindig aantal gedeeld door oneindig kan gerust nul worden genoemd. Hieruit volgt dat de gemiddelde bevolking van het universum kan op nul worden gesteld en dat mensen die je eventueel van tijd tot tijd tegenkomt slechts een product kunnen zijn van een gestoorde fantasie. (nogal vrij vertaald naar H2G2)

Maar we moeten er rekening mee houden dat men onze uitnodiging reeds heeft ontvangen: link

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid