Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 295
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:
Op woensdag 08 maart 2006 18:33:28 schreef Jezz het volgende:

Kennis van mij is 19 en is op haar 18e getrouwd met een man van 36.

Ze zijn hartstikke gelukkig en verliefd! Het schijnt dus toch goed te kunnen gaan
smile.gif

Maar je weet niet hoe het over een tijdje is, als zij 30 is en hij 48... toch? Dat ze nu verliefd zijn zegt natuurlijk niet dat het voor altijd goed blijft gaan. knipoog_dicht.gif

Tsja, elk huwelijk heeft haar eigen grote en/of kleine problemen. Je kunt niet van tevoren zeggen of het goed blijft gaan, ook al heb je er nog zo goed over nagedacht. Het is veel belangrijker hoe je daarmee omgaat.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

ik moet eerlijk zijn dat ik ook iets heb gehad met een oudere vent toen ik 16 was (nu17)...., maar dat gaat echt niet om liefde hoor.....

Em dam bedoel ik niet 10 jaar verschil ofzo.., graag er niet over oordelen, want mijn positie was toen niet stabiel en heb er heel veel spijt van gehad.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Toch is het grappig, bij mij thuis vinden ze het logisch dat de jongen ouder is, nou meestal is dat geen probleem natuurlijk. Ik heb een erg goede vriendin die anderhalf jaar ouder is dan ik ben ze woont in Ede. Het is een 45% kans dat ik in Ede ga wonen als ik door ga leren en Journalistiek ga doen; mijn ouders direct: Je wilt gewoon daar wonen om haar (nou helemaal niet, leuk meegenomen natuurlijk, we zijn vrienden, erg goede vrienden maar een relatie ben je gek).

Ze zouden heel anders reageren als ik 21 was en zij 19 ... ik vind dat zelf raar (niet dat ik wat op mijn ouders uit zou doen, ze vinden het ook fijn dat ik iemand uit de Gergem krijg; mwah dat zie ik niet erg snel gebeuren, gergem-meiden zijn vaak erg stoffig naar mijn gevoel).

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik zeg ook niet dat het niet altijd om liefde gaat.

Ik heb iets gehad met een jongen van 26, dus negen jaar ouders. Dat was wel echt liefde en we waren dolgelukkig samen. Alleen het werkte niet met de lange afstand (NL-Belgie), maar het was wel liefde.

Met die veel oudere man ging het gwoon niet om liefde, maar om heel andere dingen die in mijn ogen nu (wat God mij duidelijk heeft gemaakt) heel fout is.

Ik zeg niet dat het nooit kan werken. Een exvriendje van mij, zijn ouders hebben ook heel erg leeftijdsverschil. Zij was leerling, en hij was haar leraar. Maar ze zijn nog steeds heel gelukkig getrouwd.

Ik denk dat het aan die vrouw of aan die man zelf ligt, aan de karakters, het verlangen, of ze christen zijn en dat soort dingen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Quote:
Op dinsdag 04 april 2006 22:57:00 schreef Joozt het volgende:

[...]

Hoi Rini. Zou je deze zeer veelzeggende zin eens kunnen toelichten?

Hoi Joozt,mijn veelzeggende zin had betrekking op de vorige schrijfster en had dat eigenlijk met een quote moeten doen. Ik vind het allemaal een beetje zweverig.Meer wil ik er niet over kwijt in het forum.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Een vriendin van me had met iemand van 30. Zij is 15.

Dat ging niet zo goed, niet omdat hij ouder was (zij leek nog wat volwassener dan hij), maar omdat hij verkeerde motieven had. Hij gedroeg zich als een puber met te veel hormonen en zij wilde een relatie met liefde. Hij ging van de een naar de ander.

Een andere vriendin was 15 toen ze met een jongen van 24 had. Dit moesten ze geheim houden van der vriend omdat haar ouders het er niet eens mee zouden zijn.

Alles moest dus stiekem, en zo kon hij haar stiekem bedriegen. Weer verkeerde motieven.

Verder was ik zelf 16 toen ik een jongen in de 24 leerde kennen. Dat is niets geworden omdat ik inmiddels wel doorhad wanneer goede motieven ontbreken.

Het is niet het leeftijdsverschil wat uitmaakt, maar de situatie. Ik kan me niet voorstellen dat ik zou vallen op een jongen van mijn eigen leeftijd. Als iemand eruit ziet/zich gedraagd/de rol aanneemt alsof het mijn broertje kan zijn, voel ik ook wat voor hem alsof het mijn broertje is. Verliefd worden zit er dan niet in. Maar écht oudere mannen. Dus mannen die even oud zijn als mijn pa... Ik durf niet te zeggen dat het niet mogelijk is, maar het lijkt me waarschijnlijker dat je gewoon een vader-figuur in je leven nodig hebt. Kan me er wel wat bij voorstellen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op woensdag 05 april 2006 16:18:34 schreef K. het volgende:

noparty.gif
Lekker frustrerend, al die vrouwen die op oudere mannen vallen...
mondhouden.gif

Als je wacht, word je vanzelf oud, en dan vallen ze ook op joupuh2.gif

En niet iedere vrouw valt op oudere mannen hoor smile.gif al kan ik me dat broertje idee wel voorstellen, waar Helena het over had. smile.gif Maar goed, dan zou ik iedere oudere jongen als 'broer' moeten zien, en dat doe ik ook niet.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Op woensdag 05 april 2006 16:36:40 schreef holla het volgende:

Als je wacht, word je vanzelf oud, en dan vallen ze ook op jou
puh2.gif

Ik ben al oud... cry.gif

Quote:
En niet iedere vrouw valt op oudere mannen hoor
smile.gif
al kan ik me dat broertje idee wel voorstellen, waar Helena het over had.

Maar dat is wel vreemd, want hoe moet het dan voor de jongens zijn die met jongere meisjes gaan...?

Dat is toch hetzelfde maar dan andersom...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op woensdag 05 april 2006 15:33:59 schreef Super_atheist het volgende:

Een 22 jarige met een 14 jarige, vinden jullie dat kunnen??

Het is misschien even slikken en ik zou d'r als ik verhalen over lees ook mss wel moeite mee hebben. Maar als ik zo'n stel irl ken dan is 't vaak wel wat anders smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op woensdag 05 april 2006 17:40:59 schreef Joozt het volgende:

[...]

Weet ik
noparty.gif

*knuf* joozt, de ware komt echt nog...

er lopen tenslotte zóveel mensen op deze aardbol rondknipoog_dicht.gif

maar het is herkenbaar... wat je voelt (denk ikknipoog_dicht.gif)

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid