Spring naar bijdragen

Artiest vd week: The Gentlemen


Aanbevolen berichten

Acht weken lang organiseert Credible.nl in samenwerking met Xnoizz Flevo Festival de \"Artiest van de Week\". Iedere week staat een artiest in de spotlights die tijdens het Xnoizz Flevo Festival 2008 optreedt. Elke week geeft Credible.nl 2 all-in tickets voor het Flevo Festival weg en ook nog eens 2 dagkaarten voor de dag dat de artiest optreedt.


Artiest van de week: The Gentlemenbtn_thegentlemen.png

Vrolijke funk met af en toe een vleugje Jazz Piano. Dat zijn The Gentlemen. Deze vier jongens zijn nog geen twee jaar samen als band, maar spelen alsof ze nooit anders gedaan hebben. Met hun strakke set betrekken ze het publiek alsof het oude vrienden zijn.

Hoewel de bandleden Sean, Joel, Josh en Nick nog jong zijn, zetten ze een geweldige show neer. Josh de bassist heeft een vloeiende, lyrische en spontane manier van spelen, wat in geweldige combinatie gaat met snelheid en veelzijdigheid van zijn broer en drummer Joel.

Zanger Nick zet een show neer met zijn vocale talenten, die je op momenten kunt vergelijken met die van de Red Hot Chili Peppers en Incubus. Deze leadzanger betrekt het publiek met zijn enorme enthousiasme.

Ook gitaarliefhebbers zullen van deze band genieten. Sean mag zich als jonge gitarist een waar talent noemen; hij heeft een diepe en inspirerende manier van spelen.

Deze vier muzikanten bij elkaar zorgen voor een intieme en unieke show die je zeker niet mag missen.

Website: www.the-gentlemen.co.uk

MySpace: www.myspace.com/gentlemusic

Gratis MP3: Download gratis volgt later.


Winnen?

Wil jij de tickets winnen? Stuur dan nu een e-mail (met eventueel je nickname) naar emailimg.php?id=crZmxldm9AY3JlZGlibGUubmw=. De winnaars worden volgende week bekend gemaakt.


Overige acties:

Bestel de CD Smile Back At me voor slechts EUR 12,50.

Stuur de The Gentlemen E-card naar zoveel mogelijk mensen door en maak ook daar kans op all-in tickets.

Niet gewonnen? Bestel nu je tickets.


Winnaars vorige week:

2 all-in tickets: xxlisetxx

2 dagkaarten: Rudibu

Beide winnaars van harte gefeliciteerd. Deze keer niet gewonnen? Gewoon weer opnieuw mailen naar emailimg.php?id=crZmxldm9AY3JlZGlibGUubmw=, wie weet win je deze week wél die felbegeerde tickets!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid