Spring naar bijdragen

Knipoog van God


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 559
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Ik heb nog wel een verhaaltje over een knipoog van God...

M,n moeder heeft al een tijdje MS en heeft het vaak met van alles en nog wat erg moeilijk, een tijdje terug ging ze naar de supermarkt, ze had erg veel last van hoofdpijn en zag het allemaal even niet meer zitten.

Toen ze bij de parkeerplaats net klaar was met haar spullen in de auto laden kwam er een (doodnormale) vrouw naar haar toe die tegen haar zei "Zal ik uw karretje even terugbrengen mevrouw?, want soms is ook alles teveel"

Toen m,n moeder haar 2 seconden later omdraaide om haar te willen bedanken was de vrouw verdwenen...

Ik zie dit duidelijk als een knipoog van God. big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Vamorge wakker worden en niet meer kunnen slapen, dan maar je bed uit en ff kijken of er mensen zijn op msn. Is er dus n vriendin online die ik al ongv 2 maanden niet heb gesproken en een goed gesprek met haar gehad. Dan gaat ze weg en ik me bed maar weer in in een wanhoopige poging om nog wa slaap te pakken, wat dus niet lukte en ik maar in me bed ben gaan liggen. Valt opeens de bijbel uit me boekenkast en benk daar maar in gelezen.

Dat vind ik dus n knipoog van God big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

In de tijd dat mijn zoontje drie weken was,werd bij mijn man kanker geconstateerdverbaasd.gif...het was alsof de grond onder mijn voeten werd weggetrokken.We genoten van het prachtige nieuwe leven en keken tegelijkertijd de dood in de ogen.Maar eigenlijk meteen ontdekte ik een 'oerkracht'in mijzelf waardoor ik de situatie aankon en wij altijd zijn blijven geloven en vertrouwen op genezing...En dit is ook gebeurdworshippy.gif

In deze tijd heb ik vele knipoogjes van God ervaren die mij gesterkt heeft in mijn vertrouwen op genezing, en ik kon op mijn beurt dit vertrouwen weer doorgeven aan andere mensen waardoor iedereen erop vertrouwde dat het weer helemaal goed zou komen.

Ik denk trouwens dat God ons heeeeeeeeeeel veel knipoogjes geeft hoor...alleen hebben wij er niet altijd oog voorknipoog_dicht.gif

Liefs

Annelies

Link naar bericht
Deel via andere websites

ik zit soms wel eens tot laat achter mijn computer (zie ziekelijketijdentopic puh2.gif)

soms begint het om 4:00 al een beetje met licht worden en krijg ik een heus live-concert van super veel vogels wat dus echt super mooi is!

dan denk ik bij mijzelf: wat heeft Hij dat toch mooi gedaan dat is een van Zijn vele knipogen

kijk eens om je heen....zoveel knipogen smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

nog 7 weken en ik ga een maand naar Amerika bij mijn vriend en zijn familie op bezoekbig-smile.gifbig-smile.gifbig-smile.gif

Nog 7 maanden en ik ga naar Canada voor een jaar:d

ziek zijn en daardoor tijd om een boek te lezen en rust te nemen...

'smorgens de vogels horen zingen als je wakker wordt

een heel lief nichtje van 4 maanden hebben

voor anderen kunnen zorgen om wie je geeft...
Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op vrijdag 01 april 2005 10:54:34 schreef Diana het volgende:

'smorgens de vogels horen zingen als je wakker wordt

Dat is zo ontzettend gaaf. Ik zet tegenwoordig mijn wekker wat eerder, zodat ik nog een poosje naar de vogels kan luisteren. Echt een heerlijk begin van de dag.

Link naar bericht
Deel via andere websites

m'n mooiste knipoog van God (krijg er zoveel) tijdens evangelisatie op de boulevard in Scheveningen. Ik liep er samen met een ander en we spraken echt keer op keer duitsers aan. Op zich heb ik niks tegen duitsers alleen verstaan wij elkaar niet. Dus op een moment zeggen we tegen elkaar: laten we maar bidden dat we geen duitsers meer tegen komen. Fout fout fout. en idd geen duitsers meer tegen gekomen maar waar het stel wel vandaan kwam weet ik ook niet,ze waren in ieder geval helemaal niet te verstaan. dat vond ik pas een knipoog en een geweldige gebeds verhoringworshippy.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 weeks later...

Quote:

Op vrijdag 01 april 2005 12:00:53 schreef nomoskar het volgende:

Op zich heb ik niks tegen duitsers alleen verstaan wij elkaar niet. Dus op een moment zeggen we tegen elkaar: laten we maar bidden dat we geen duitsers meer tegen komen.

Wat een gebedsverspilling nosmile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Samen met mijn aanstaande schoonmoeder zaten we te handwerken. Ik was een jurk aan het naaien voor een bruiloft en mijn aanstaande schoonmoeder een tasje voor 1 van de kleinkinderen.

Mijn aanstaande schoonvader is in de ruimte ernaast een lampje aan het vervangen wat mis gaat:

Mijn aanstaande schoonmoeder was precies een blinderits aan het inzetten waar een gleufje in zit zodat je het netjes vast kunt naaien, ze schrok en roept verbaasd:

'Ja nu zit ik naast mijn gleufje'....

Waarna ik heel hard in de lach schiet als ik het verbaasde gezicht van mijn aanstaande schoonvader ziesmile.gifknipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Op een dag waar je kan uitslapen, veels te vroeg wakker worden omdat je iets hoort, paar seconden om je heen kijken waar het door kwam en dan de bijbel naast je op de grond zien ligge. Die was uit me kast gevalle. Dat noem ik nou eens een knipoog en cker als je je realiseerd dat die vast zat tusse andere boeke, dus zo makkelijk kwam die er niet uit

Link naar bericht
Deel via andere websites

vragen om hulp van gidsen en dat krijgen,vragen om een parkeerplek in een drukke winkelstraat(doet mijn moeder altijd) en net voor de winkel waar je moet zijn 1 vinden.owja en mijn moeder vroeg aan haar gids om haar te helpen bij een westrijd in de lesse(met duikmateriaal aan) 2mannen haalden haar in waaronder mijn vader. en ze hoorde een stem die zei : je zal zelfs sneller zijn dan de mannen.en ze heeft ze voorbij gezwommen en gewonnenpuh2.gif van 50 deelnemers.

en ikzelf zie alles als een knipoog,een bloem die uitkomt die ik heb geplant,de zon die opkomt,een regenbui een onweersbui,paranormale waarnemingen die ik heb en een liedje op de radio horen vanwaar je weet dat de tekst met jou te maken heeft.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Knipoogjesknipoog_dicht.gif

lekkere drukke tijdengel.gif

nog even en ik zie mijn vriend weer na een paar weken...

leuke mensen leren kennen die verder gaan dan alleen gesprekken over het weer

een smsje of ik niet even met mijn vriend wil bellen... TUURLIJKbig-smile.gif

relatie met ouders gaat beter

slapen bij mijn zus en nichtje van 6 maanden

mensen kunnen helpen in mijn omgeving

diaanknipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

- al niet echt meer zien zitten dat je voor je op stage gaat huisvesting hebt, en dan gebeld worden door een kamerbureautje dat de kamer waar je op gereageerd hebt beschikbaar is in die periode, op 15 min. fietsen van je stageplaats ligt, 10 min. van het centrum, dat de eigenaar fietsen verhuurd en vroeger directeur was van een reisbureau, zodat hij ook tips kan geven voor trips in het weekend en na je stage

- mensen om je heen die je allemaal reisadviezen geven en je helpen voorbereiden

Link naar bericht
Deel via andere websites

Whoohoo, vorige week had ik zoo een DIKKE knipoog! party.gif

Ik zat aan de ontbijttafel in m'n uppie, want iedereen was al naar school/stage/werk of waar dan ook heen. En toen zei Jezus tegen me dat ik me moest laten dopen! Daar was ik al een tijdje voor aan het bidden en ik verwachtte dat God me zou antwoorden in gebed, maar Hij deed het zomaar, tussen m'n boterhammen door.

En de mensen in m'n omgeving reageerden heel enthousiast, in de kerk waren ze geweldig lief voor me.

En er was ook nog Opwekking. Daar was een vrouw, wow, ik had echt het idee dat ze zo uit de hemel kwam vallen, zo lief was ze voor me. Ze begon me te zegenen en ze hield niet meer op. Het kwam diep uit d'r hart, dat zag je duidelijk. Naja, het was gewoon zo mooi crysmile.gif

En God maakt me de laatste weken elke morgen rond 6 uur/half 7 wakker zodat ik m'n dag met Hem kan beginnen. En ik mag Hem ook gewoon vragen of Hij een dagje wil overslaan, omdat ik m'n slaap heel hard nodig heb, en Hij doet het!

Praise the Lord big-smile.gif!

(@Diaan: punt 5 van je laatste post, ik werd er helemaal vrolijk van! Gebed is zeker krachtig!)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op donderdag 19 mei 2005 12:05:46 schreef Tom het volgende:

Hoe zei Jezus dat je je moest dopen? Voelde je dat dat moest of hoorde je echt een stem?

Voelen was het niet, want daar kan je niet 100% op vertrouwen, maar toch zal het deels wel mee hebben gespeeld. Maar ik hoorde ook geen stem zoals ik die van jou zou horen als jij tegen me zou praten.

Je hebt weleens dat iemand iets tegen je gezegd heeft en je herinnert je nog precies de toon waarop diegene dat tegen je zei en dat blijft dan in je hoofd hangen. Daarmee kan ik het denk ik vergelijken.

Als het een gedachte van mezelf zou zijn geweest, dan had ik het eerst gaan weerleggen, argumenten voor en tegen bedenken. Elk klein dingetje kan je dan tegenhouden. Maar nu kon dat niet, want het duldde gewoon geen tegenspraak.

Ehm, 't is een beetje moeilijk uitleggen, maar ik hoop dat je het een beetje begrijpt...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Was op opwekking:

Vrijdag avond zongen ze het nummer WHO AM I van de casting crowns...

Ik voelde me echt aangesproken, want zat echt helemaal niet lekker in mn vel en dacht ff dat God met een schuin oog naar me keek vanwege bepaalde zonden enzo...

Maar dat lied sprak me zo aan:

Who am I? that the Lord of all the earht would care to know my name, would care to feel my hurt

Who am I? that the eyes that see my sins, would look on me with love

Vooral die laatste gooide bij mij iets om.

Echt gewelidig gaaf dat God je Zijn genade geeft. Wat je ook hebt gedaan, Hij houdt van je en zal je nooit laten vallen.

ik ervaarde het echt als een knipoog van God!!!!!

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid