Spring naar bijdragen

Kennen moslims ook wonderen?


Aanbevolen berichten

Quote:

Je bedoeld hoe wonderlijk het is dat mensen dergelijke trucages voor waarheid aanzien? Dat is inderdaad heel verwonderlijk..
noparty.gif

Ach ja, ik voel altijd een beetje medelijden over die filmpjes op youtube met de moslimwonderen. Echt iedereen die de lagere school heeft afgemaakt zou daar doorheen moeten kunnen prikken maar ja...

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 162
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

Salam,

Een buigende boom richting de Mekka:

Mvg

Dat is nog niks! In het Christendom hebben we zelfs heilige pannekoeken!

Maar om ook iets inhoudelijks te plaatsen, check ook deze link eens. Dit toont aan dat je deze boom ook met de hulp van mensen in een bepaalde vorm gegroeid kan zijn.

In dezelfde serie 'boom wonderen' kan ook onderstaande afbeelding worden geplaatst:

treerow.jpg

De bomen 'zeggen': Er is geen God dan Allah(swt) en Mohammed(saaw) is de Boodschapper van Allah(swt).

Persoonlijk heb ik sterk mijn twijfels bij dit soort verschijnselen. De bomenformatie die een zin voorstelt zou bijv. in Duitsland staan, maar niemand weet waar verbaasd.gif Als het echt waar zou zijn denk ik dat de locatie al lang bekend zou zijn en een nog veel groter bedevaartsoord zou worden dan Lourdes!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Je bedoeld hoe wonderlijk het is dat mensen dergelijke trucages voor waarheid aanzien? Dat is inderdaad heel verwonderlijk..
noparty.gif

Dit is geen trucage, er zijn misschien wel zogenaamde wonderen die niet echt zijn maar er zijn daadwerkelijk wel wonderen die echt wonderen zijn.

Kijk bijvoorbeeld naar dit filmpje:

En zo zijn er nog veel meer.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

:D
Ach die filmpjes zeggen ook niets. Als ik lang genoeg zoek, de juiste hoek pak en mijn ogen wat dichtknijp kan ik ook wel bomen vinden die mijn naam spellen.

Idd dat is het probleem een beetje; mensen zien overal patronen in. Goh ik zag laatst een palmboom in de wolken. doe mij even een bijpassende religie....

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb niet het gehele topic gelezen, de eerste pagina echter wel(A). Maar ik heb een geheel andere visie op wonderen binnen de islamitische wereld.

Ik geloof namelijk dat er wel degelijk wonderen binnen de Islam voorkomen, zo ook bij het Boedhisme en Hindoeisme. Echter niet zoals wij Christenen ze kennen. Wij geloven dat wonderen van God komen. (aangezien God ook de drie-eenheid is, ook van Jezus dus).

Dan denk ik persoonlijk dat de satan "wonderen" binnen deze andere Godsdiensten laat verschijnen. Waarom? Omdat deze mensen anders wellicht sneller naar het Christendom zouden overstappen, als dat de enige Godsdienst zou zijn met wonderen. En wat wil lucifer nou juist niet; dat mensen zich bekeren tot het Christendom.

Ben benieuwd naar jullie reactie...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Sorry Jeroen;

Satan zou net zo goed wonderen kunnen verrichten voor christenen om ze af te leiden van Allah heh? En god zou sowieso een beetje laks zijn als ie vergeet zijn truckendoos open te trekken voor alle mensen om duidelijk te maken dat hij de enige is.

MC zingt

lalalalala Want wonderen bestaaaaaaaaaaaan niet lalalalalala

mijn bubbelkater is miraculeus fabulastic trouwens widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 year later...

Wanneer Allah zijn openbaring aan Mohammed gaf in 610 na Christus, deed hij geen enkel wonder om zijn woorden te ondersteunen.Volgens de Koran was het grootste wonder wat Allah ooit deed, de openbaring van de Koran zelf.

Allah daagt de mensheid en de demonen uit door te stellen dat niemand zo een groot literair werk kan schrijven. Maar de realiteit heeft het tegendeel bewezen. Vele geleerden hebben de Koran grondig bestudeerd en vele wiskundige, wetenschappelijke, alsook geschiedkundige, fouten ontrafeld. Talrijke spellings- en grammaticale fouten zijn erin te vinden. De Koran spreekt zichzelf vele malen tegen.

‘Toch zeggen zij : “ Waarom zijn hem geen tekenen van zijn Heer nedergezonden ?†Zeg : “ De tekenen zijn bij Allah alleen, en ik ben slechts een duidelijke waarschuwer. Is het niet genoeg voor hen dat Wij u het Boek hebben geopenbaard dat aan hen wordt voorgelezen ? †Koran 29:51 en 52

Toen Jahweh zich aan Mozes en het volk Israël openbaarde, en hen de geboden gaf om Hem als de Enige Echte God te aanbidden, deed Hij ongelooflijke wonderen om Zijn almacht en oneindige mogelijkheden aan te tonen. Geen enkele andere macht kon Zijn wonderen nabootsen, toen niet en later niet.

Jezus, de Zoon van God liet doden weer leven, blinden zien, voedde vele mensen met slechts een paar broden en vissen, liep op water, deed lammen lopen, enz.

Zeker het grootste wonder van allemaal is de wederopstanding, verrijzenis, van Christus uit de doden. Zijn apostelen waren ook in staat geweldige wonderen te doen. Ook nu nog zijn er wonderen, van genezing, opstanding uit de dood. In de Islam is dit allemaal onbekend.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Dat ze dat een wonder van de
islam
vinden ... Iedereen ziet toch gelijk dat die boom de vorm heeft van een monnik die zich vooroverbuigt terwijl hij 'Eer aan de Vader, de Zoon en de H. Geest' bidt!
widegrin.gif

Inderdaad. Door die foto zullen miljoenen moslims zich nu bekeren tot Jezus Christus smile.gif

(Ik denk dat de boom richting Jeruzalem gebogen is smile.gif )

Het enige moslimwonder wat er is, is als hij/zij zich bekeert tot Jezus Christus smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast Anon_phpbb

Nou ja, christenen kunnen er ook wat van ;

link

link

@Barbamama; Goudeerlijk? Hij zegt dat hij op 9-jarige leeftijd de Koran uit zijn hoofd kende.. dat hij de Islam heeft onderwezen.. maar aan de andere kant verkondigt ie ook van die typische westerse vooroordelen over de Islam .. die op zich wel lachwekkend zijn, maar niet van een man die beweerd dat hij een overtuigd moslim is geweest.. dan zijn het leugens.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid