Spring naar bijdragen

welke sport doe je?


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 379
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Het is ook erg leuk om te doen! smile.gif

Een stijldanstopic, prima! Ik probeer al jaren een lief te vinden dat graag danst, maar het lukt me niet, dus ben ik maar een dans gaan doen waar je geen partner voor nodig hebt. widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb zo'n 8 jaar selectie geturnt en nog 2 jaar in een springgroep meegedraait. Ik fiets elke dag en ik werk in het weekend (mijn werk is een sport en als je me niet geloofd, dan niet). Heb nog een tijdje gefitnessed maar dat kan ik dus niet met tig man in een ruimte je tepletter zweten nooo.gif niets voor mij. Op het momend is mijn sport meer leuke dingen doen zoals: stukje wandelen met m'n hond, een dagje shoppen, naar de kroeg gaan devil.gif ed.

Oja heb op school ook nog lichamelijke opvoeding 2 gedaan! dat was vet. Vollyballen vind ik erg leuk maar daar ben ik te klein voor. Niet als ik net begin natuurlijk want dan zit ik bij de kleuters widegrin.gif.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Ik doe Bolleyval
puh2.gif

Morgen een beachbolleyvaltoernooi!
smile.gif

Was die in Nijkerk?


Samengevoegd:

Quote:

volleybal en hardlopen voorlopig even niks omdat ik enkelband gescheurd heb

Waar volleybal je dan? Misschien ken ik je club.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Oh help, volgens mij moet ik er ook aan geloven. Ik heb echt een bloedhekel aan sporten, het is echt absoluut mijn ding niet, maar volgens mij begint mijn lichaam zich daartegen te verzetten.

De laatste tijd blijven mijn benen staan als ik me omdraai, niet erg handig.

Maar goed, ik ga dus maar eens opzoek naar een sportschool waar ze aan paaldansen doen. Dat lijkt me nog wel een sport waar ik dan met plezier heen zou gaan.

Of boogschieten ofzo, alhoewel mijn benen daar zo weinig aan hebben :s

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid