Spring naar bijdragen

WonderfulStar

Members
  • Aantal bijdragen

    7.801
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door WonderfulStar

  1. Nu ben ik misschien te optimistisch, maar ik hoop dat geloof in God niet alleen voortkomt uit opvoeding. Maar wellicht is dat voor een enkeling de reden waarom hij gelooft. :)

    Maar telt het dus niet mee wanneer je de Heer hebt gevonden (om de woorden van de startpost te gebruiken) doordat je ouders je kennis met Hem hebben laten maken?

  2. Ik geloof meer in leraren die zich bewust zijn van wat er onder hun neus gebeurd, of wanneer zij even de klas uit zijn. In ouders die hun ogen openen voor het gedrag van hun kind(eren), in plaats van te ontkennen.. "Dat doet mijn zoon nooit".

    Leraren, afdelingsleiders, voetbaltrainers, ouders etc. moeten zich er van bewust zijn dat een kind dat gepest word dit dikwijls zal ontkennen, niet toe willen of durven geven dat het gepest wordt. Net doen alsof het niet uitmaakt, alsof het geen pijn doet.

    En na schooltijd, buiten het schoolterrein houdt de macht van school op. Ergens tussen school en thuis in is er helaas kans genoeg om iemand alsnog te grazen te nemen...

    ---

    Ik vind het een mooi idee, maar heb er een hard hoofd in dat het veel uit zal halen. En dat deze wet lang stand zal houden.

    ---

    De aanleiding voor de anti-pestwet is een aantal zelfmoorden onder scholieren.

    ‘De zelfmoorden van Tim Ribberink en Fleur Bloemen hebben op tragische wijze duidelijk gemaakt dat er dringend aandacht nodig is voor de problematiek van pesten,' zegt Dekker.

    Lomp gezegd, maar er moesten blijkbaar eerst doden vallen voordat er iets gedaan kan worden aan de levens die er verziekt worden door pesten.

    Gelukkig dat er nu meer aandacht voor is. Wel jammer dat het nu pas bij het grote publiek duidelijk is geworden wat pesten aanricht. Niet alleen op het moment zelf, maar de rest van een leven.

  3. Ellenlaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnngeeeeeeeeeee gesprekken in profielen, over complete bullshit.

    Gilrea digitaal martelen, en zij mij, van flats af gooien, in de fik steken, schoppen, in een poel met haaien achterlaten etc. wat ons beiden een weekban heeft opgeleverd.

    Sorry voor de overlast, crew :E

    De discussies in mijn begintijd hiero, "Mag je als christen een string dragen?" bijvoorbeeld. De eeuwige discussies of gothics nu door en door slecht waren of niet, en de strijd tussen satanisten en een aantal christenen, waarin de satanisten uit probeerden te leggen dat LaVey het niet over duivelsaanbidding had, en de andere partij van de discussie stug bleef volhouden dat ze toch aan duivelsaanbidding deden.

    De één-april grappen van de crew; De omgekeerde namen bijvoorbeeld. Hé Drol?

    3 meetings waar ik bij ben geweest, die in oktober 2005 vond ik het leukst. Opgehaald door Anastasia, naar Rotjeknor gereden, onderweg Rupz nog opgepikt, meeting in een kerk (zonder kerkdienst), Ol Moth die een gezellig muziekje op zette (Iron Maiden bijvoorbeeld), gebande users mochten zelfs nog komen, Rodelion die steeds foto's aan het maken was, Nynthe voor het eerst ontmoet, vond haar gelijk geweldig. Nu mijn beste vriendin :)

    Tijdens een GGZ-opname een pakje krijgen... Wat is dat?! ...Een knuffelbeer! Van Dwarrel! :)

    Een aantal users die onstervelijk leken doordat ze altijd terug kwamen als kloon na een ban. En als een nieuwe kloon na een nieuwe ban.... Die soms de zelfde dag nog ontdekt werden en soms maanden later. En het toch steeds bleven proberen.

    Het weerwolven spel, geweldig!

    Wordt vervolgd!

  4. Ik ben hier gekomen om te rellen. Dat is niet gelukt, ik ben niet geband, ik zit er nog steeds. Gesprekken waren wel erg leerzaam, en ook een aantal toffe mensen leren kennen, vandaar dat ik ben blijven hangen.

    Ik blijf het leuk vinden dat WonderfulStar en ik ons op dezelfde dag hebben aangemeld.

    En op de één of andere manier ook allebei nog ergens in een hoekje van 't forum rondhangen ^^

    Ik ben niet gekomen om te rellen, maar als overjarige puber wel eens bewust dwars gaan liggen, en wel gebanned. Maar gelukkig is dat weer ongedaan gemaakt :)

  5. Me aangemeld uit interesse, en onderhand al 8 jaar blijven hangen.

    Een paar kennissen van me, van toen, waren hier actief en ben een beetje op sleeptouw genomen geloof ik. Ik wou meer weten van het christendom, wat houdt dat nou precies in?

    Onderhand ben ik niet bepaald een expert, maar heb ik hier wel meer geleerd. Ik vind dat er nog steeds vrij veel interessante discussies worden gevoerd. Helaas begrijp ik in de helft van de gevallen na een tijdje niet meer waar het over gaat, in die 8 jaar is het niveau, taalgebruik en de onderwerpen me boven het hoofd uitgegroeid. :P

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid