Spring naar bijdragen

Wijngaard1990

Members
  • Aantal bijdragen

    55
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Wijngaard1990 ontving een reactie van Gaitema in Maria Verering   
    @Gaitema JA dat dacht ik zelf ook. Dankjewel voor de bevestiging. Mijn vrouw ziet zich zelf ook als Protestants maar in Zuid-Amerika is de verheerlijking van standbeelden en Maria zo in de cultuur verweven dat zelfs Protestaanse stromingen eraan meedoen. Dat maakt het voor mij ook zo lastig. Mijn vrouw gelooft wel heilig in Mariaverschijningen. Ik ben daar wat skeptischer over, net als die huilende standbeelden. Maar in het verleden was mijn vrouw hier nooit zo meebezig en nu wel. Ik wil haar graag steunen en ik denk dan dat ik mijn eigen percepties van 'Wat mag en wat niet' moet verbreden en haar geloofsuiting moet accepteren en misschien zelfs in participeren. 
  2. Like
    Wijngaard1990 ontving een reactie van 010 in Heterosexueel, getrouwd, gezond maar geen kinderen.   
    Sommige mensen zijn ook niet geschikt om kinderen op te voeden. Ze hebben te weinig geduld of inlevingsvermogen. Ik ben juist blij dat als kinderen niet bij je passen, je geen kinderen neemt. Beter geen kinderen dan getraumatiseerde kinderen. 
  3. Like
    Wijngaard1990 ontving een reactie van Hermanos2 in Helderziensers, waarzeggers en Tarotkaarlezers   
    Oh... Ik vind het eigenlijk wel een goed idee. Ik denk ook dat ik met mijn moeder en vrouw meega. Dan kan ik het voor mijzelf zien. 
  4. Like
    Wijngaard1990 ontving een reactie van Hetairos in Maria Verering   
    Ja je hebt gelijk. Ik ga vanavond ook samen met haar bidden voor de beeldjes. Als zij dat graag wil, denk ik dat dat de beste oplossing is. Ik moet mijn eigen percepties over Mariaverering laten varen en mijn vrouw steunen in haar geloof. Ik heb gebeden dat ze het geloof zou vinden. Nu geeft GOD mij de kans om er iets mee te doen, dus ik moet ik mij vermannen en niet zo over de details zeuren. 
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid