Spring naar bijdragen

leren_schoen

Members
  • Aantal bijdragen

    1.282
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Flawless victory in Aanval van Hamas op Israel   
    Jullie kunnen blijven janken wat jullie willen maar geen één Jood gaat vechten. @Chaim is een Duitser.
    @Willempie is nazi aanhanger. 
    @Hopper is wel oké 

     
    @Chaim☠️
  2. Like
    leren_schoen reageerde op Njarbe in Aanval van Hamas op Israel   
    Elders zeg je ook deze dingen. Zonder met bewijzen te komen.. Ja, die en die hebben iets gezien. Een beetje zoals Biden die claimde iets gezien te hebben, welke een paar dagen later weer ontkend moest worden door de Amerikaanse overheid..
     
    We wachten nog steeds op bewijzen dat de UNWRA zo slecht was en dat men mee deed met de Hamas aanval. We wachten nog steeds op bewijs dat een ziekenhuis een bolwerk van Hamas is. Israel claimt van alles om maar de indruk te wekken dat de 7 oktober aanval net zo erg is als de holocaust en dat het dus logisch is dat Israel Gaza onbekommerd mag bestoken. 
    Zoals al elders is gesteld, ook Europese leiders hadden goede banden met Hitler. In Europa zijn de meeste joden vermoord.
    Tevens vergeet je dat de Nakba is geweest waar de zionisten hebben huisgehouden alsof ze zelf de nazi's waren. Een beetje zoals Nederlanders de tactieken van de SD en Gestapo gebruikten in hun strijd in Indonesie.  Waarom geef je gewoon niet toe dat beide kanten fouten zitten? En dat het ook vrij logisch is dat een bezet volk zich teweer stelt tegen de overheerser?
    Voor 7 Oktober zijn er meer Palestijnen gedood dan Israeliers. Dit zie je trouwens ook terug in de strijd in Libanon en dergelijke. Een aanval van een groep Hezbollah strijders levert meteen tien raketten op die Israel terug stuurt. Israeliers denken gewoon veelal dat hun leven meer waard is dan het leven van de niet israeliers.
    Je doet geen klap, behalve op fora je nationalisme botvieren. Met propaganda.. Wat een manier om trots te zijn.
     
     
     
    🤣
    Die lui denken dat ze iedereen voor kunnen liegen met hun propaganda. Helaas voor hen kennen sommigen Arabisch..
    Jouw bericht laat ook zien dat het gebeuren op vorige donderdag wel degelijk de schuld van de IDF kan zijn. Die vinden zichzelf superieur en vooral de Palestijnen als untermenschen.  Expres schieten op mensen die eten komen halen is dan niet zo vreemd.
     
     
     
     
     
  3. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Willempie in Aanval van Hamas op Israel   
    Jullie kunnen blijven janken wat jullie willen maar geen één Jood gaat vechten. @Chaim is een Duitser.
    @Willempie is nazi aanhanger. 
    @Hopper is wel oké 

     
    @Chaim☠️
  4. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Hopper in Aanval van Hamas op Israel   
    Weet je waarom @Monachos jij loopt alleen maar jarenlang bijdehand te doen. En jij denkt dat ik mij van jullie mening nog wat aantrek. Dat is allang helemaal afgeschreven voor mij. Dat is allang volledig klaar voor mij.
  5. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Hopper in Aanval van Hamas op Israel   
    Je snapt het dondersgoed. Wat is er een decennia geleden veranderd apikores. Nu loopt een ongelovige hier het conflict te verheerlijken en het bloedvergieten onder het plaatje dat je Israël vertegenwoordigt. En als je het dan hebt over studeren, kom je met bachelors aan. Dat is natuurlijk niet wat ik bedoel hé, en dat snap je niet eens meer. Hoe laag ben jij gezakt dan. Hoe kan je nou zo’n mannetje zijn geworden en dan denken dat je iets voorstelt. Dat is toch echt niet te geloven hè 
    Dat is echt niet waar het Judaisme voor staat allemaal en dan moet je het maar zo te horen krijgen hè 
  6. Like
    leren_schoen reageerde op Hopper in Aanval van Hamas op Israel   
    Leren schoen mag graag de kachel een beetje aan maken, ik kan dat wel waarderen.  Hij trachtte mij te beledigen door mij met Willempie te vergelijken.   Leren schoen heeft een geheel eigen attitude.
    Dus ja, ik ben het met Leren schoen eens.  Jouw IQ torent hoog boven de mijne uit.   Maar 'gestudeerd' heb je nog geen enkel moment.....
  7. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Hopper in Aanval van Hamas op Israel   
    Komt hij een democratie starten voor de bimoseksuelen? En ga jij voor ze bidden? Dan komt het misschien wel goed met de criminelen.
  8. Like
    leren_schoen reageerde op Hopper in Aanval van Hamas op Israel   
    Israel is helemaal geen democratische staat.  Het regime is democratisch gekozen, maar dat was Hitler ook.   We kunnen niet louter Netanyahu en zijn kliek de schuld geven, net zo min als Hitler in zijn eentje alle ellende heeft aangericht. 
    Verder is het uiteraard een grote schande wat er gebeurd, dat heeft niks met God van doen.  Satan regeert in Jeruzalem.
  9. Like
    leren_schoen reageerde op Willempie in Aanval van Hamas op Israel   
    Mijn reactie is dat er een verschil bestaat tussen Joden (mensen met een Joodse moeder) en joden (mensen die de joodse godsdienst aanhangen. De nazi's maakten dat verschil niet en de inquisiteurs ook niet. Die vervolgden zelfs alle mensen met Joods bloed. De Jodenhaters die zich nu weer overal beginnen te roeren maken dat verschil ook niet. Ik doe dat juist wel. Ik maak nu juist niet de fout om de huidige staat Israël als synoniem te beschouwen aan het jodendom. Israël is een seculiere staat, niet een godsdienstige, en er wonen niet alleen Joden maar ook Armeniërs, Druzen en Arabieren (ruim een vijfde deel van de bevolking). Qua godsdienst wonen er joden, islamieten en christenen. Verreweg de meeste Joden zijn echter helemaal niet gelovig. 
    Als er gesproken wordt over een Joodse staat wordt daarmee bedoeld dat de staat een veilige woonplek is voor het Joodse volk, waar Joden zelf de dienst mogen uitmaken. Dat staat helemaal los van de joodse godsdienst. Jij haalt die zaken voortdurend onterecht door elkaar. 
  10. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Hermanos2 in Offerdood zonder schepping?   
    Volgens mij pik je er wat blindelings uit want dit gaat om een waarschuwing om de geboden te houden juist voor behoudenis. 
  11. Like
    leren_schoen reageerde op Dat beloof ik in Offerdood zonder schepping?   
    Zeker zie ik dat goed. Wat ik ook goed zie is dat die godsdienst is begonnen zonder Jezus, die eeuwenlang is voort gezet en: waarom bestaat die nog (hij werd dus niet afgehouwen).
  12. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Hermanos2 in Eén God, één Naam, Jezus Christus.   
    Ik geloof niet wat ik lees!
  13. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Chaim in Aanval van Hamas op Israel   
    Pieuw pieuw 🔫
  14. Like
    leren_schoen reageerde op Dat beloof ik in Wat vinden jullie van me website   
    AUTORIJDEN ?!
    Weet je wel dat SATA belangen heeft in alle automerken, om zo de wereld te vervuilen ?
  15. Like
    leren_schoen reageerde op KoningJezus.nl in Wat vinden jullie van me website   
    WAT IK NU GA VERTELLEN GELOOFDE ik voordat ik gedoopt was.
    nu geloof ik alles wat in de Bijbel staat!
    MAAR
    Boek van Enoch stelt niks voor.
    Je zou hem beter kunnen vergelijken met de dode zeerollen!
    En met de sumerische kleitabletten. De sumerische kleitabletten zijn ouder dan de hyrogliefen van de pyramides. 
     
    MAAR er zijn 7 kleitabletten voor het scheppingsverhaal van de sumeriers , wat in het hof van Eden ligt. Tabletten van 8000BC uit me hoofd als ik het goed heb.
    En daarin staat dat de Annunakki’s van planeet x oftewel Niberu , een planeet die 1x in de 3600 jaar in onze zonnestelsel komt want hij heeft een andere orbit.
    die hebben ons genetisch gemodificeerd en al ons goud gestolen in ruil voor technologie. Want het goud hadden ze nodig om te ruimte reizen en ze hadden een scheur in hun atmosfeer. En door goud te verpulveren tot stof werkte dit tegen straling in hun atmosfeer.
    dat kan je terug zien in dit filmpje 
     
    MAAR ik denk dat de sumerische ruïnes wat toevallig in het hof van Eden ligt daar GEPLAATSD zijn door SATAN. 
    maar als je deze theorie wel zou geloven zou dat betekenen dat we een in de steek gelaten slaven kolonie zijn en van al ons goud zijn beroofd.
    deze Bijbelcitaten in Genesis bevestigen het verhaal
    Genisis 2 : 11-12 Een rivier heet de Pison en stroomt rond het land Chawila, bekend om zijn goud…
    Genisis 2: 8 De Here God plantte een hof in Eden, in het oosten en bracht de mens die hij had geschapen daar heen.
     
    Genisis 3: 19 Tot de dag van je dood zul je zwetend het land bewerken om te kunnen leven. Dan zal je lichaam vergaan tot het stof van de aarde. Want uit stof ben je gemaakt en tot stof zul je weer worden.
     
    Genisis 3: 23 Daarom stuurde Hij de mens voor altijd uit de hof van Eden weg: Hij moest het land gaan bewerken waaruit hij was voortgekomen.
     
    Genisis 4: 12 Hoe je ook zwoegt en ploetert, de aarde zal je nooit voldoende opleveren.
    Genesis 5 : 28-31 Lamech was honderdtweeënntachtig jaar oud toen zijn zoon Noach (Troost) werd geboren. ‘Want,’zei Lamech, ‘deze zoon zal troost brengen voor het harde werk dat wij moeten doen op deze door God vervloekte grond.’
     
    Genesis 6 : 2 In die tijd lieten zonen van God hun oog vallen op dochters van mensen. Onder de indruk van hun schoonheid, namen zij hen tot vrouw.
    Genesis 6 : 4 In die tijd waren er reuzen op aarde, de kinderen van zonen van God en dochters van mensen. Ze zijn bekend als helden uit het verre verleden.
     
    Genesis 6: 12-13 Met al die slechtheid en verdorvenheid voor ogen zei Hij tegen Noach: ‘Ik heb besloten de hele mensheid uit te roeien, want zij is de schuld van alle geweld en slechtheid. Ja, ik zal de bewoners van de aarde vernietigen.
     
    Genesis 6: 17 Ik zal namelijk een enorme watervloed over de aarde laten gaan die alle levende wezens zal doden.
     
    Genesis 8 : 17 Laat alle dieren, de vogels, het vee en alle kruipende dieren los, dan kunnen zij zich weer voortplanten en de aarde vullen.
    Daarnaast hadden de soemeriers ook tabletten over de zonsvloed.!!!!!
    MAAR ik geloof sinds ik 3 maanden geleden gedoopt ben alleen de bijbel. WANT MIJN NICHT zegt dat alleen als ik de bijbel geloof ik POWER krijg!
    Dus de BIJBEL is waar!!!
    en book van enoch is op aarde geplaatst door de duivel
    soemerische kleitabletten is op aarde geplaatst door de duivel
    de ruïnes van oude soemerie op aarde geplaatst door de duivel
    dode zeerollen op aarde geplaatst door de duivel
    verhaal van de equinox en zodiac op aarde geplaatst door de duivel
    en het verhaal van de Annunakki’s dat ons zonnestelsel uit 12 planeten bestaat is ook op aarde geplaatst door de duivel.
    annunaki’s waren ook groter dan mensen dat verklaard ook waarom de pyramides er zijn.
    Staat ook in de bijbel in die tijd waren reuzen op aarde. Volgens mij is nephel van nephelim betekend gevallen.
    ook de citaten van gevallen schoen suggereren dat ons goud is gestolen door iets wat van boven naar beneden is gekomen.
    MAAR JEZUS ReDt en ben van mening dat hij de oplossing is om de aarde te redden!
  16. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Hermanos2 in Wat vinden jullie van me website   
    Kijk
    jij verdient die WW
    Ik hoop dat je elke dag op credible komt.
  17. Like
    leren_schoen reageerde op Dat beloof ik in Waarom heeft God de slang/satan in het Hof van Eden geplaatst/toegelaten?   
    @Hermanos2 @Monachos@Barnabas @Hopper zou het heel erg moeilijk zijn om bij het onderwerp van de discussie te blijven? 
  18. Like
    leren_schoen reageerde op Dat beloof ik in Wat is het verschil tussen God en Satan/Duivel ?   
    Dat is niet wat je stelde
     
  19. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Fundamenteel in verkiezingen, hallo?   
    Ik ben wel benieuwd hoe je religie en de woorden van Jezus relativeert met een leventje in de bureaucratie onder Caesar zijn vleugelen. Maakt het dan nog uit waar je op stemt? Volgens mij zit je aan de andere kant van het verhaal.
  20. Like
    leren_schoen reageerde op Hopper in Waarom plegen zoveel mannen van middelbare leeftijd suïcide?   
    SV
    De mens moet door een geestelijke woestijn trekken om de wereld achter zich te kunnen laten.  En dat doet emotioneel wat met de mens.  De afgrondelijkheid van God is onpeilbaar.  Een dikke huid hebben is soms helemaal niet zo goed.   Die afgrond kan de mens in zichzelf toe laten om er zelf in te verdwijnen.
  21. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Hopper in Waarom plegen zoveel mannen van middelbare leeftijd suïcide?   
    Ja ik denk ook dat natuurmens in deze context iemand beschrijft die alleen zijn eigen natuur of hart volgt vis a vis iemand die meer geestelijk leeft.
  22. Like
    leren_schoen reageerde op Petra. in Waarom plegen zoveel mannen van middelbare leeftijd suïcide?   
    https://bijbel.nbv21.nl/bijbel/NBV21/JER.29/Jeremia-29/?repeat=w3tc
    11 "Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER: Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk; Ik zal je een hoopvolle toekomst geven. "
     
    https://bijbel.nbv21.nl/bijbel/NBV21/ISA.54/Jesaja-54/
    Dit is voor Mij als bij de vloed van Noach:
    zoals Ik heb gezworen dat het water van Noach
    nooit meer de aarde zou overspoelen,
    zo zweer Ik dat mijn toorn jou niet meer treft
    en dat Ik je nooit meer bedreig.
    10  Al zouden de bergen wijken
    en de heuvels wankelen,
    mijn liefde zal nooit meer van jou wijken
    en mijn vredesverbond is onwankelbaar
    – zegt de HEER, die zich over je ontfermt.
     
     
  23. Like
  24. Like
    leren_schoen ontving een reactie van Hopper in Waarom plegen zoveel mannen van middelbare leeftijd suïcide?   
    Ik ga lekker een sigaartje roken.
  25. Like
    leren_schoen reageerde op Robert Frans in Goden in de Bijbel   
    Dat lijkt me een nogal onwaarschijnlijk motief. Hele hoofdstukken en bijbelboeken staan er vol gewelddadige oorlogsretoriek en massale slachtpartijen en dan zou je specifiek het woordje 'heir' willen weglaten om niet te gewelddadig over te komen? Waarbij het woordje heir ofwel leger niet eens per se een militaire betekenis heeft?
    Dat is alsof je een heel boek over voetbalwedstrijden, voetballers en voetbalclubs vertaalt en vervolgens hier en daar het woord 'voetbalveld' vervangt door 'grasveld' omdat het anders te 'voetballerig' zou overkomen...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid