Spring naar bijdragen

JR23

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    JR23 ontving een reactie van WdG in Seks voor huwelijk stoppen   
    Dit is zeker waar! Ik heb ook besloten dat wij vaker samen ons naar God moeten richten en Hem om hulp moeten vragen. Ik geloof zeker dat wij vergeven zijn/worden, maar God betrekken in het volhouden en waarmaken van ons standpunt is ook zeker belangrijk. Bedankt!
  2. Like
    JR23 reageerde op WdG in Seks voor huwelijk stoppen   
    De meerderheid is niet de norm. Waardering voor jullie standpunt. Verder is het wel zo dat - hoe lastig dan ook - er weinig anders op zit dan te handelen naar de keuze. Besef je wel voldoende dat dezelfde Geest die Jezus uit de dood heeft opgewekt in jullie leeft? Laat God de Heilige Geest in jullie werken. De Heilige Geest is een Persoon, God Zelf. Doe je voordeel daarmee!
  3. Like
    JR23 reageerde op Bastiaan73 in Seks voor huwelijk stoppen   
    Hallo Jor,
    Het wordt m.i. wel lastig om tips te geven als je zelf aangeeft dat doorgaan geen optie is maar stoppen ook niet. Het is het één of het ander; het kan niet allebei. Afbouwen kan qua frequentie: steeds minder vaak maar wellicht ook door aan sex zonder penetratie te doen. 
    Vriendelijke groet van Bas
  4. Like
    JR23 reageerde op Thinkfree in Seks voor huwelijk stoppen   
    Ik begrijp de verlangens maar al te goed en weet uit ervaring dat afbouwen geen optie is. Alhoewel wij net op tijd getrouwd zijn. ?
    Mijn vrouw was 18, en zijn reeds 5 jaar getrouwd en hebben twee mooie kinderen. 
    Sorry, als we bot overkomen dit is niet de bedoeling, ik zie en voel de kwetsbaarheid en zal die niet breken. Het is ook moeilijk om gevoel/emphatie op een forum door te laten komen.
    Mijn advies voorkomen is beter als genezen gebruik voorbehoedsmiddelen anders.
     
     
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid