Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  11649
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

 1. Like
  Fundamenteel reageerde op Willempie in Vaccineren of niet?   
  Eén van de opvallendste verschillen tussen ons is dat ik jou wel begrijp maar jij mensen die het anders zien dan jij niet. Er waart een vrij ernstig virus rond waar mensen erg ziek van kunnen worden. Dat is zorgelijk. De overheid neemt maatregelen om de mensen gerust te stellen. Dat werkt gedeeltelijk. Ze stellen mensen gerust maar hebben geen enkel effect op het virus zelf. Vaccinatie biedt geen bescherming tegen het virus en besmetting maar de meeste mensen denken van wel. Er kunnen mutaties voorkomen die vele malen erger zijn dan de huidige varianten. Daar kun je bang voor worden maar je kunt er geen ene moer aan veranderen. De huidige vaccinaties zijn niet vergelijkbaar met vaccinaties uit de geschiedenis. Dat wordt heel duidelijk uitgelegd door deskundigen. Het is een groot experiment. De bijwerkingen van de huidige vaccinaties worden pas in de loop der tijd duidelijk. Er zijn er nu al heel veel geregistreerd en dat wordt alleen maar meer. Als ik jou een link stuur met informatie dat er in verzorgingstehuizen na vaccinatie meer mensen ziek worden en overlijden dan voor de vaccinatie is dat voor jou onacceptabel en dus nepnieuws. Ondertussen begint het wel degelijk in het reguliere nieuws door te sijpelen. Ik neem dus gewoon waar wat er aan de hand is en ik luister naar echte deskundigen. De vergelijking die ik maakte begrijp je niet. Goed. Laat het maar zo. Ik ga het echt niet uitleggen. Je hebt nu al meer dan genoeg informatie toegereikt gekregen om er, ten minste, eens over na te denken.
 2. Like
  Fundamenteel reageerde op Willempie in Vaccineren of niet?   
  Ik denk nu juist dat jij in je ontkenning blijft steken. Ik begrijp het wel.  Versta me niet verkeerd. De meeste mensen willen gewoon niet zien wat er werkelijk aan de hand is. Ze kunnen het zich niet voorstellen en ze willen het niet. Het is zoals de mensen die onder de lijken waren weggekropen en de anderen probeerden te waarschuwen. Ze werden beschouwd als dorpsgekken. Dat kon toch niet waar zijn? We leven toch niet meer in de middeleeuwen?  Maar ze getuigden gewoon over wat ze hadden waargenomen.
 3. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van Ricky Tjin in Vaccineren of niet?   
  Het laat toch maar zien hoe ongehoorzaam onze vrouwen zijn geworden en hoe politiek correct wij mannen omdat we verdeeld in ons huis staan en geen standpunt nemen in overeenstemming met ons geloof.
  Dit vaccin wordt verkocht door leugenaars die enkel de big pharma complete immuniteit gaven. In België is er geen enkele coronafascist verkozen, geen enkele. Dan is de rekening snel gemaakt..:) 
   

 4. Like
  Fundamenteel reageerde op zendeling in Kun je als christen of volgeling van Jezus nog wel vlees eten?   
  Ik ga over mijn eigen bijdragen gelukkig, die Vegan Church is een van de verademingen op het christelijke vlak.
  Daar kunnen en moeten alle christenen en gristenen een voorbeeld aan nemen, dus, gaan met die banaan en wordt allen vegan voor den Heer en Zijn schepping!
 5. Like
  Fundamenteel reageerde op Noel2 in Hoe is satan verslagen?   
  Doen, hetgeen verboden was.
  Met het eigen oordeel bepalen wat goed of slecht is.
  Niet leven naar het het oordeel van God.
  Dat is in ieder geval de menselijke conditie.
  Dat geeft veel stress en uit die stress komt zelfzuchtigheid en egoïsme, wat we dan weer bij Kain zien. Van het een komt het ander.
  Jezus kan zorgen dat de stress verandert.
 6. Like
  Fundamenteel reageerde op Willempie in Vaccineren of niet?   
  En ondertussen:
  Er zijn niet genoeg gevangenissen voor al deze wappies.
 7. Like
  Fundamenteel reageerde op Willempie in Hoe is satan verslagen?   
  De satan heeft zijn recht verspeeld om mensen aan te klagen. Hij heeft zijn hand overspeeld door een onschuldige te doden. In die zin is hij verslagen. Hij dacht door de Gezalfde van deze arde te verwijderen Gods plan te verijdelen maar besefte niet dat dit alles juist in Gods plan paste om hem als legitieme aanklager uit te schakelen. Vergelijk het met Zacharia 3. Hij heeft zijn legitimiteit verloren en is openlijk tentoongesteld als een moordenaar.
  In een rechtszaak is een crimineel als aanklager niet toegestaan.
 8. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van Mullog in Ontspanning   
 9. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van Willempie in Ontspanning   
 10. Like
  Fundamenteel reageerde op Willempie in Vaccineren of niet?   
  Dat hij al heel vroeg, in 1942, is verraden en opgepakt, door een `brave`  en gezagsgetrouwe Nederlander. Zijn naam is bekend en ik snap nog steeds niet waarom mijn vader geen actie tegen deze gezagsgetrouwe Nederlander heeft ondernomen, ondanks dat die bekend was en dat die persoon, na de oorlog, veroordeeld werd. Waarschijnlijk dacht hij dat hij, door welke actie ook, nooit zijn vader zou terugkrijgen . Ik kan hem dat niet meer vragen. Ik kon er trouwens nooit met mijn vader over praten want dan werd hij kwaad, Hij heeft het kennelijk nooit kunnen verwerken, Het is ook geen wonder, eerst Scheveningen, daarna Amersfoort, Buchenwald, Natzweiler  en tenslotte Dachau, waar hij is overleden, vlak voor de bevrijding. Gezagsgetrouwe burgers vormen de grootse bedreiging voor de menselijkheid.
 11. Like
  Fundamenteel reageerde op Willempie in Vaccineren of niet?   
  Tja, ik heb daar geen zeggenschap over. Vaak is het nu al van: je regelmatig laten testen of je bent je baan en inkomen kwijt. We worden zo natuurlijk wel steeds meer in een dwangbuis gestopt en dat druist zeer tegen mijn idee over vrijheid in. Want deze manieren van (staats)controle gaan natuurlijk steeds verder en verder. Het resultaat van dit soort experimenten staat al duizenden jaren in de Bijbel beschreven en is ook al ruimschoots geoefend in de geschiedenis. Maar gelukkig weten we dat het eindresultaat juist heel goed gaat zijn. In de tussentijd moeten we maar bidden, waakzaam en voorzichtig zijn en vooral vertrouwen. Dan laat God ons in ons hart gerust wel weten wat we onder de omstandigheden het beste kunnen doen. En dat hoeft niet voor iedereen hetzelfde te zijn.
 12. Like
  Fundamenteel reageerde op Dat beloof ik in Cannabis, wat is het nut?   
  Misschien wel. En dat is waarom ik hier al een paar keer heb geschreven: er is meer onderzoek nodig.
  Natuurlijk, waarom niet?  Ik heb wel een probleem met kinderen. Kinderen en roken, dat zou niet samen moeten gaan.
  Eens.
 13. Like
  Fundamenteel reageerde op thom in Vaccineren of niet?   
  Wat een video Fundamenteel. Die man heeft werkelijk overal de touwtjes in handen gekregen/genomen.
  Zeg maar; een wereldheerser.
  Niet alleen via vaccin, maar ook gewoon via 'voedsel' en alle verdere 'input' op de mens zoals de huidige hersenspoeling via msm, enz. te veel om op te noemen. Wat een slavendrijver.
  Wordt er niet vrolijk van. Maar ook niet treurig. Het is de verloop van de tijd, de herhaling van zetten van het spel en patroon dat beschaving heet.
   
 14. Like
  Fundamenteel reageerde op thom in Vaccineren of niet?   
  Ondertussen, in Texas..
  Texas hief tot groot ongenoegen van Washington en dr. Fauci op 1 maart de lockdowns en mondkapjesplicht op. Horeca en andere bedrijven mochten weer open, en de mensen mochten weer terugkeren naar normaal. Internationale ‘experts’, politici en media voorspelden verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid, maar het exacte tegendeel gebeurde. Alle statistieken, die net als in Florida door de veel lossere maatregelen toch al een stuk beter waren dan die van ‘strenge’ blauw (Democratische) staten, gingen nog verder naar beneden.
  Ondertussen kampen de blauwe staten, die de strengste maatregelen hebben, juist weer met de zoveelste zogenaamde ‘golf’ of ‘mutatie’. MSNBC wees Fauci zowaar even op de pijnlijke feiten. ‘Als je naar Texas gaat… lijkt het op 2019… de restaurants zijn vol… de stadions zijn vol…’, en toch gaat het aantal besmettingen en zieken verder naar beneden.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/texas-verbiedt-vaccinatiepaspoort-nu-corona-na-stoppen-maatregelen-bijna-weg-is/
 15. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van Ricky Tjin in Vaccineren of niet?   
  Als je denkt dat ik iets niet beantwoordde, is dat gewoon uw korte termijn geheugen dat toeslaat. 
  Ik begin al te denken dat jullie trollen op rug van die doden. Niemand is toch zo vergeetachtig? Dan ben je gewoon dom.
  Wat zou ik niet beantwoord hebben dat niet af te leiden is uit mijn betoog of bron? Wie besmet was? Antwoordde ik 7h geleden voor de zoveelste keer.
  Ik wil helemaal geen gelijk krijgen, maar de waarheid zoeken.
  Bleken die waarschuwingen over AstraZeneca terecht te zijn. Hoeveel mensen mogen uiteindelijk sterven aan de maatregelen om een ziekte waarvan ze genezen te bestrijden?
 16. Like
  Fundamenteel reageerde op antoon in Vaccineren of niet?   
  Daar kan ik een rechtstreeks antwoord op geven, zij beseffen het niet, met zij bedoel ik in algemene termen het overgrote deel van de mensheid, men haalt een spuit zonder grondige studie vooraf, in mijn familie ook, bij navraag blijkt steeds weer dat de groepsdruk van vereniging of werk de doorslaggevende factor is. Nee ik hou mij erbuiten, het is hun besluit maar indien men mij vraagt zal ik mijn standpunt mededelen. Het is bizar en dan wat er na maanden of jaren mogelijk  af kan spelen, dramatisch dat is het.
  Fundi je doet het goed, niet in alles zal je misschien gelijk krijgen, ik kan ook niet in alles met je meegaan van de post van de afgelopen maanden, maar jij en andere z.g.n. Wappies hebben krediet omdat zij de zwakke punten blootleggen, iets waar de MSM zich niet aan waagt.
 17. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van Hermanos2 in Jezus, timmerman of metselaar?   
  Oops, ik had je verkeerd begrepen. Logisch dan dat het geen steek houdt
 18. Like
  Fundamenteel reageerde op Mcmadtasty in Vaccineren of niet?   
  Wat een vreemd beeld heb je van de vrije keuze....
  Dit zijn m.i. opgelegde keuzes.
  Op het moment dat je vrije keuze hebt, kun je namelijk de gestelde keuzes negeren en iets geheel anders doen.
   
 19. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van thom in Cannabis, wat is het nut?   
  Volgens mij is het toch een medicinaal kruid, maar zijn we dat door repressie verkeerd beginnen toepassen.
  Dat werd al gebruikt voor de Bijbel werd gedrukt of Mozes uit Egypte trok en de eerste schriften van de Bijbel schreef.
  Het is maar de laatste 70 jaar dat men daar propaganda en politiek op voert en de miserie begon. Toen onze voorouders dat teelden was de thc zo hoog niet als nu en vooral meer cbd aanwezig. Door het te criminaliseren zitten we nu op thc van 30%. Maar het is toch opvallend, waar cannabis uit het stigma verdwijnt zakt de thc en stijgt de cbd. Volgens mij zouden we veel ellende bespaard zijn gebleven als men geen repressie uitvoerde. Dan bleef alles gewoon zoals we dat duizenden jaren toepasten zonder problemen.
 20. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van Ricky Tjin in Vaccineren of niet?   
  Intussen laat Benjamin Netanyahu zijn burgers weten dat het mogelijk is dat ze zich om de 6 maand moeten laten vaccineren. In het slechtste geval dan. Zij liever dan ik.
 21. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van Ricky Tjin in Vaccineren of niet?   
 22. Like
  Fundamenteel reageerde op antoon in Vaccineren of niet?   
  Ik mag dan  geen hogeschool bezocht hebben en misschien  een vorm van adhd hebben, lezen kan ik en  grondproblemen in chronologie  juist oplossen, alsook kan ik  definiëren bij een debat tussen geleerden wie het meeste recht van spreken heeft.
  Dit hele Corona zaakje van het mondkapje tot vaccin stinkt letterlijk en figuurlijk.
 23. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van antoon in Vaccineren of niet?   
  Door deze varianten zoek ik al bewust mensen met covid19 op mijn immuniteitsgeheugencellen te herinneren en aan te sterken. 
  Dit is geen aanbeveling, weinigen zijn zo gek als mij. Hoewel ik de nieuwe normaal compleet van het lotje getikt vind. Maar wie ben ik? Not so cupcake christian.
 24. Like
  Fundamenteel reageerde op Ricky Tjin in Cannabis, wat is het nut?   
  Video gepresenteerd door Ben Swann over cannabis en CBD olie:
  Truth in Media: Feds Say Cannabis Is Not Medicine, Yet Hold the Patent on Cannabis as Medicine
 25. Like
  Fundamenteel ontving een reactie van Hermanos2 in Waardige manier van sterven   
  Een nieuwe levensgewoonte adopteren als nieuwe routine is iets nieuw 40 dagen na elkaar herhalen.
  Drink je bv veel cola? Verander dat met water. 
  (Fictief voorbeeld)
  Courage.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid