Spring naar bijdragen

thom

Members
  • Aantal bijdragen

    5.516
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door thom

  1. 49 minuten geleden zei Fundamenteel:

    De tijd zal het leren. Tegen dan gaan ze “told you so” beu gehoord zijn.

    Ze gaan deze crisis zo lang mogelijk uitpersen, tot na 2025 is geen onrealistisch scenario, grote belangen namen over.

    Dat consequent ontkennen van alle bewijzen die we aandragen.. dat vreet energie. Zo zonde van dit forum.

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/laboratoria-in-vs-kunnen-in-niet-een-van-1500-positief-getesten-covid-19-vinden/ 

  2. Er zitten mensen hier op dit forum, die het vermogen bezitten niet tot de kern van de zaken door te kunnen dringen.

    En het geleuter eromheen, of er vanaf, is stuitend.

    De wereld staat in brand, maar niets aan de hand want alles onder controle.

    Eén ding is mij het afgelopen jaar duidelijk geworden; de slaafse goedgelovigheid  van de mens.

    Het gehypnotiseerde brein is niet meer in staat objectief te kunnen functioneren en volgt de meesters.

    Maar ik kan evengoed afscheid nemen van dit beperkte platvorm hoor Dbi, want zoals ik al schreef, tegen zoveel kortzichtige domheid kan ik niet meer op.

    Gegroet.

  3. 1 uur geleden zei Dat beloof ik:

    Aangezien @thom zegt objectiviteit hoog te hebben staan, ga ik er van uit dat hij gewoon de 2 studies kan noemen, zonder daarbij allerlei onnodige zijwegen in te slaan. Dus kom even met de studies, @thom.

    De objectiviteit ging niet over de twee studies. Weet ik veel wat die 2 studies zijn.

  4. 3 uur geleden zei Dat beloof ik:
    12 uur geleden zei thom:

    Uit twee ‘zeer grote’ studies is gebleken dat ‘als artsen hun 50-plus patiënten met medische problemen tijdig behandelen met een multi-medicijn protocol… er 85% minder ziekenhuisopnames en doden zijn.’

    Welke zijn die 2 studies ?

    12 uur geleden zei thom:

    Het zou je kind, (groot)ouder, partner, vriend(in) of collega maar zijn die op deze schandalige wijze op de lijst van slachtoffers van een grove misdaad tegen de menselijkheid is gezet, van een indirecte genocide zelfs, die is opgeofferd op het altaar van de transhumane ideologie dat iedereen hoe dan ook met deze gen-manipulerende ‘vaccins’ ingespoten moet worden, en geen enkel ander middel dat perfide voornemen in gevaar mag brengen

    Lekker objectief zeg...

    Ja eindelijk een schoolvoorbeeld van objectiviteit.

  5. ‘85% doden en ziekenhuisopnames hadden eenvoudig voorkomen kunnen worden’

    De professor benadrukte dat het onderdrukken van informatie over effectieve en veilige behandelingen enorm schadelijk is geweest. Uit twee ‘zeer grote’ studies is gebleken dat ‘als artsen hun 50-plus patiënten met medische problemen tijdig behandelen met een multi-medicijn protocol… er 85% minder ziekenhuisopnames en doden zijn.’

    ‘We hebben meer dan 500.000 doden in de VS. Daar hadden we er 85% (425.000) van kunnen voorkomen als ons antwoord op de pandemie haarscherp gefocust was op het probleem dat er recht voor onze ogen is: de zieke patiënt.’ (1)

    De Franse professor Christian Perronne, met een zeer indrukwekkende staat van dienst, publiceerde vorig jaar zijn boek met de veelzeggende titel ‘Is er een fout die ze niet gemaakt hebben? – Covid-19: De heilige unie van incompetentie en arrogantie.’ Als corona patiënten van meet af aan (vooral preventief) met zink, hydroxychloroquine / quercetine, vitamine C en D, en azitromycine waren behandeld, dan hadden er nauwelijks doden hoeven vallen, en waren 25.000 Fransen (80% van het aantal doden op dat moment) volgens hem nu nog in leven geweest.

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/s-werelds-meest-gepubliceerde-professor-85-covid-doden-hadden-met-bestaande-medicijnen-voorkomen-kunnen-worden/

     

    Cijfers toegepast op Nederland, dan 13.915 landgenoten onnodig gestorven

    In Nederland zijn er tot op heden 16.371 doden aan Covid-19 toegeschreven. Los van de meer dan terechte twijfels die er zijn over hoe dit cijfer tot stand is gekomen (zo ongeveer alle doden in het ziekenhuis worden ongeacht bovenliggend lijden zoals hartaandoeningen, kanker en hersenbloedingen op de corona lijst gezet, zelfs verkeersslachtoffers die achteraf positief testen), betekent dit dat als die 85% ook voor ons land geldt, er 13.915 Nederlanders onnodig zijn overleden omdat de overheid en media doelbewust uitstekend werkende medicijnen bij hen weg hielden.

    Het zou je kind, (groot)ouder, partner, vriend(in) of collega maar zijn die op deze schandalige wijze op de lijst van slachtoffers van een grove misdaad tegen de menselijkheid is gezet, van een indirecte genocide zelfs, die is opgeofferd op het altaar van de transhumane ideologie dat iedereen hoe dan ook met deze gen-manipulerende ‘vaccins’ ingespoten moet worden, en geen enkel ander middel dat perfide voornemen in gevaar mag brengen.

  6. Ondertussen, in Texas

    https://apokalypsnu.nl/2021/04/10/corona-ban-gebroken-vrije-texanen-wonen-met-tienduizenden-uitverkochte-honkbalwedstrijd-bij-frontnieuws/

    En hoe meer staten dit voorbeeld volgen, hoe moeilijker het zal zijn om de Corona-ban op te leggen. De betovering is al verbroken in Florida en Texas. Deze laatste heeft onlangs het bewijs bij uitstek geleverd dat de Texanen genoeg hebben van het logica vervalsende Corona-narratief van het Biden-regiem. Onlangs speelden de Texas Rangers, op eigen bodem, tegen de Toronto Blues. Nee, geen spookspel. Het stadion zat bomvol, zoals de Amerikanen zeiden. Uitverkocht stadium met een menigte van 48.000.

    Geen Covid-tests of andere totalitaire rotzooi verplicht.

  7. 59 minuten geleden zei Dat beloof ik:
    16 uur geleden zei thom:

    Oké, het gaat dan over het volk wat al heeft gekozen.

    Dus dan heb je maar 1 keer vrije keus,  en daarna niet meer.... vreemde vrije keus. 

    Dat schrijf ik toch niet? Na die keus ga je ervoor, en als je er niet meer voor gaat is dat wéér een keus.

    Een keus om vrij te zijn of niet.

    Welke heer dient men. Elk moment weer.

    Kies je voor vrijheid, dan volg je die. En laat je je weer vastleggen, evengoeievrienden.

    Maar Dbi... heb je echt niets anders te doen dan dit soort opmerkingen steeds?

     

  8. 2 uur geleden zei Dat beloof ik:
    20 uur geleden zei thom:

    Vreemd verhaal.  Ten eerste is het van café Weltschmerz en dan moet je er al vraagtekens bij zetten. En dan de zijn waarmee het begint:

    Citaat

    Op 21 juni vindt in Zwolle (eindelijk) een rechtszaak plaats waarin de rechter zal worden gevraagd om een oordeel te geven over de vraag of wietolie in Nederland legaal hoort te zijn.

    Als je een beetje weet hoe in Nederland wetgeving tot stand komt en wordt gecontroleerd,  weet je dat deze zin onzinnig is. Een rechter oordeelt namelijk niet over de vraag of iets legaal hoort te zijn. De regering bepaalt de wetten en de taak van een rechter is om te zien of bepaald gedrag volgens die wetten mag of niet. En hennepolie bevat stoffen die volgens de Opiumwet niet zijn toegestaan.  Vrij simpel dus: het mag niet. 

    Het is niet aan jou besteed Dbi. Als je iets niet kan begrijpen, iets niet wil uitzoeken, of iets niet wil lezen, moet je je er niet mee bemoeien.

    De Nederlandse wetgeving is volgens Beintema totaal onlogisch. “Wiet is illegaal aan de achterdeur, maar legaal aan de voordeur. Dat is vragen om ellende.” Verkopers van wiet mogen zelfs hun eigen waren niet keuren. Wanneer ze een bijsluiter bij hun product voegen, zoals Beintema doet, overtreden ze ook nog eens de geneesmiddelenwet.

    Volgens Beintema loopt Nederland ver achter op ontwikkelingen in andere landen, zoals Zwitserland, Canada, Italië en een aantal Amerikaanse staten, waar wietolie legaal is voor medicinaal gebruik. Op dit moment wordt ook onderzoek gedaan in Nederland, onder meer in Rotterdam, naar de medicinale werking van wietolie.

  9. 11 uur geleden zei Dat beloof ik:
    17 uur geleden zei thom:

    Dus als je voor iets kiest, dan volgt (..) er iets uit wanneer je dat hebt gedaan.

    Als je ergens voor kiest, en je volgt niet op wat er dan bereikt zou worden als je zou doen wat er verlangd wordt.. dan is dat ook weer een keus

    Dat staat niet in de 10 geboden. Het zijn 10 geboden,  niet 10 vrije keuzes. 

    Dan zijn die 10 geboden voor het volk wat al gekozen heeft.

  10. 7 minuten geleden zei Dat beloof ik:
    8 uur geleden zei thom:
    11 uur geleden zei Dat beloof ik:

    Dat staat niet in de 10 geboden. Het zijn 10 geboden,  niet 10 vrije keuzes. 

    Maar over die keus heb ik het niet, dit zijn geboden om het hier in deze natuur het een beetje dragelijk en overzichtelijk te houden voor iedereen; de wet van oorzaak en gevolg. De wet van het Karma. 

    Er staan wel aardige teksten in het NT, die het OT insluiten door de keus het Licht te volgen.

    Expand  

    Fijn. Maar ik had het wel over die keus:

    Oké, het gaat dan over het volk wat al heeft gekozen.

  11. 3 uur geleden zei Dat beloof ik:

    Dat staat niet in de 10 geboden. Het zijn 10 geboden,  niet 10 vrije keuzes. 

    Maar over die keus heb ik het niet, dit zijn geboden om het hier in deze natuur het een beetje dragelijk en overzichtelijk te houden voor iedereen; de wet van oorzaak en gevolg. De wet van het Karma. 

    Er staan wel aardige teksten in het NT, die het OT insluiten door de keus het Licht te volgen.

     

  12. ''wat je moet doen als''

    Gij zult.

    Dus als je voor iets kiest, dan volgt (..) er iets uit wanneer je dat hebt gedaan.

    Als je ergens voor kiest, en je volgt niet op wat er dan bereikt zou worden als je zou doen wat er verlangd wordt.. dan is dat ook weer een keus.

    Dat beloof ik. De belofte wordt ingevuld als er gedaan wordt wat na de keus gevolgd wordt, want dat is beloofd.

  13.  

    47 minuten geleden zei Hermanos2:
    1 uur geleden zei thom:

    Maar met afzonderlijke teksten, daar wordt dan niets mee gedaan, niet onderzocht of niet begrepen verder.. want; je moet de hele bijbel lezen! Dan pas wordt het duidelijk 🙄

    Ondertussen alleen maar onbegrip over anderen die wél de parels herkennen.

    Jij bent de enige die beweerd dat er niets mee gedaan wordt. 

    Jij kunt dat onmogelijk weten. 

    De gedachten van anderen ken jij niet. 

    Wel als je dit schrijft; '' Aangehaalde verzen worden helaas te vaak uit hun context gehaald en misplaatst gebruikt.''

  14. 12 uur geleden zei Hermanos2:

    Als je de afzonderlijke bijbelboeken van begin tot eind leest wordt de betekenis duidelijk. Aangehaalde verzen worden helaas te vaak uit hun context gehaald en misplaatst gebruikt.

    Maar met afzonderlijke teksten, daar wordt dan niets mee gedaan, niet onderzocht of niet begrepen verder.. want; je moet de hele bijbel lezen! Dan pas wordt het duidelijk 🙄

    Ondertussen alleen maar onbegrip over anderen die wél de parels herkennen.

  15. 2 uur geleden zei Fundamenteel:

    FBreaking: Bio piraterij !

    ”local diversity is the way to feed the world.” Amen to that!

     

    Misschien moet jij uw middelbaar eens overdoen om te leren begrijpend lezen en hoe ze tot een risico analyse komen met een betrouwbaarheidsinterval van 95%!? :) 😛

    Het gaat hier over 5 gevaccineerden op 400000 die elk een zeer zeldzame trombose ontwikkelde in relatie tot lage bloedplaatjes. 1 daarvan was fataal.

    Dit zijn geen klassieke trombose en volgde na vaccinatie. Wat voorspeld werd door een arts die niet in uw kraam past.

    1 + 1 = 2

    Het is niet omdat er andere oorzaken voor bloedstollingen zijn we de rooksignalen bij vaccins moeten negeren he. Mensen als u zijn de natte droom van dictators. Je moet ze maar “info” voor schuiven, alle details amputeren en gij roept dat na.

    Wat een video Fundamenteel. Die man heeft werkelijk overal de touwtjes in handen gekregen/genomen.

    Zeg maar; een wereldheerser.

    Niet alleen via vaccin, maar ook gewoon via 'voedsel' en alle verdere 'input' op de mens zoals de huidige hersenspoeling via msm, enz. te veel om op te noemen. Wat een slavendrijver.

    Wordt er niet vrolijk van. Maar ook niet treurig. Het is de verloop van de tijd, de herhaling van zetten van het spel en patroon dat beschaving heet.

     

  16. Ondertussen, in Texas..

    Texas hief tot groot ongenoegen van Washington en dr. Fauci op 1 maart de lockdowns en mondkapjesplicht op. Horeca en andere bedrijven mochten weer open, en de mensen mochten weer terugkeren naar normaal. Internationale ‘experts’, politici en media voorspelden verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid, maar het exacte tegendeel gebeurde. Alle statistieken, die net als in Florida door de veel lossere maatregelen toch al een stuk beter waren dan die van ‘strenge’ blauw (Democratische) staten, gingen nog verder naar beneden.

    Ondertussen kampen de blauwe staten, die de strengste maatregelen hebben, juist weer met de zoveelste zogenaamde ‘golf’ of ‘mutatie’. MSNBC wees Fauci zowaar even op de pijnlijke feiten. ‘Als je naar Texas gaat… lijkt het op 2019… de restaurants zijn vol… de stadions zijn vol…’, en toch gaat het aantal besmettingen en zieken verder naar beneden.

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/texas-verbiedt-vaccinatiepaspoort-nu-corona-na-stoppen-maatregelen-bijna-weg-is/

  17. 1 uur geleden zei Fundamenteel:

    Ze moeten vooral niet denken dat ze met hun propaganda post zullen vangen op een christelijk forum ;) Als ze dan zeggen dat een ander het niet begrijpt omdat ze zelf appels in peren boetseren, is het hek van de dam.

    Ik begrijp je motivatie Funda; maar; .

    AstraZeneca heeft de naam van zijn genetisch gemanipuleerde ‘chimpansee’ vaccin veranderd in Vaxzevria, mogelijk om de aandacht af te leiden van het feit dat overal mensen blijven sterven na geïnjecteerd te zijn met dit hoogst experimentele, overduidelijk gevaarlijke goedje. De bijsluiter van het AZ/Vaxzevria vaccin is al dermate afschrikwekkend, dat het voor mensen met nog maar een half functionerend verstand ondenkbaar is zich hier ooit mee te laten inspuiten. Desondanks is de toediening van dit vaccin in Nederland, dat naar mijn persoonlijke overtuiging neerkomt op een potentiële ernstige misdaad tegen de menselijkheid, slechts tijdelijk opgeschort.

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/terwijl-mensen-blijven-sterven-verandert-astrazeneca-naam-vaccin-in-vaxzevria/ 

     

    Pas op 31 mei 2022 hoeft de werking, stabiliteit en veiligheid van dit vaccin definitief te worden aangetoond. Voor ouderen en chronisch zieken is dat pas op 31 maart 2024, oftewel DRIE JAAR na nu (pag.16). Tegen die tijd zal bijna de hele wereldbevolking zijn gevaccineerd. Gezien het bovenstaande zou het wel eens gerechtvaardigd kunnen zijn ons af te vragen hoeveel ouderen deze vaccins dan overleefd zullen hebben. Want het staat er echt, zwart op wit: pas over drie jaar hoeft de werking en veiligheid van dit vaccin definitief te worden aangetoond. (pag.15-16)

    Wie durft nu nog steeds te beweren dat het hier niet om een ongekend massaal medisch experiment met de hele wereldbevolking gaat, waarvan de gevolgen volgens een groot aantal wetenschappers, artsen en andere experts wel eens verschrikkelijk zouden kunnen zijn?

     

    Wat is er in vredesnaam aan de hand met al die goedgelovige mensen, dat ze toch hun mouw opstropen hiervoor? En met al die mensen die de injectiespuiten hanteren, daarmee sommige mensen tot trombose, een hersenbloeding, een chronische (auto-immuun)ziekte of zelfs de dood veroordelend? Met de instanties, directeuren en politici die hier opdracht toe geven, maar ondertussen wel op voorhand iedere aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid hebben afgewezen voor het geval het helemaal fout gaat met UW gezondheid, en misschien wel met uw leven?

    Voor het antwoord verwijs ik maar weer eens kort naar de annalen van de jaren ’30 en ’40. DAT is er met al deze mensen aan de hand. Ze zijn weer door eenzelfde duistere, bewustzijnsvernauwende en terroriserende geest van totale angst, verblinding, absolute gehoorzaamheid en collectieve verstandsverbijstering gegrepen, wat opnieuw de weg lijkt vrij te maken voor onuitsprekelijke anti-humane misdaden met mogelijk ontelbare aantallen slachtoffers.

    We hebben NIETS geleerd van de geschiedenis, zelfs niet van de recente.

  18. 5 minuten geleden zei Fundamenteel:

    Je moet het die politici niet te makkelijk maken. Onze verworven rechten kwamen ook niet op een presenteerblaadje. Waarom ze afgeven voor hun wanbeleid te rechtvaardigen? Never again. 

    Ik doel op knabbel en babbel hier op het forum.. laat ze gaan denk ik dan. Ze verwelkomen elk nootje dat je aanbiedt.

  19. Zojuist zei Fundamenteel:

    Mijn instinct heeft een rare natuur. Veel geleerd op een jaar. Nooit zo diep gegaan als nu. Hoewel ik afgelopen weken al veel minder diep ga, en wegens gebrek aan deftig weerwoord slordig werd. :) Ik ben dan ook half verdoofd meeste van de tijd.

    Ik weet wat ik moet weten. Voor wie het rijmen kan, 2010:

     

    Wat mij opvalt, is dat je weet wat je moet weten, maar anderen niet willen weten.

    Je kunt ze niet dwingen hèh, er zijn gewoon momenten dat je van hen weg moet lopen. Denk ik.

  20. 2 uur geleden zei sjako:
    Op 5-4-2021 om 09:09 zei Mohawk:

    Een menselijk lichaam werd bewoond door een ziel.

    Volgens Genesis IS een mens een ziel. Hij heeft geen ziel, maar is er een. (Genesis 2:7) En de HEERE God had den mens geformeerd uit het stof der aarde, en in zijn neusgaten geblazen den adem des levens; alzo werd de mens tot een levende ziel.

    1Kor 15:45 Zo staat er geschreven: ‘De eerste mens, Adam, werd een levend wezen.’*t De laatste Adam werd een levengevende geest.46  Maar wat geestelijk is, is er niet als eerste. Wat fysiek is, is er als eerste, en daarna wat geestelijk is.47  De eerste mens is uit de aarde en is van stof gemaakt. De tweede mens is uit de hemel.

    *levende ziel

    De laatste Adam is hier Jezus Christus. Hij werd een levengevende geest. Hij kreeg dus een geestelijk lichaam. Als wij straks een opstanding krijgen zal ons lichaam ook anders zijn, niet louter stoffelijk, maar een lichaam dat we vanuit de hemel krijgen, een geestelijk opstandingslichaam. Een geestelijk lichaam kan eruit zien als een stoffelijk lichaam. Jezus was na zijn opstanding ook aan te raken en zag eruit als een vleselijk mens.

    Er staat in dat bericht; '' Een menselijk lichaam werd bewoond door een ziel. Maar Zijn ziel was een ziel van het licht. Toch was ze als mens aan dezelfde verzoekingen blootgesteld als ieder ander mens. Maar daar de ziel van Jezus vol van liefde was, gaf deze liefde haar ook de kracht de verzoekingen te weerstaan.''

    Is een mens alleen een lichaam? Of is een mens alleen een ziel? Of is een mens een bezield lichaam. Ik meen het laatste.

    Wellicht een bijpassend stukje;

    De zeven fasen van het christelijke inwijdingsmysterie vinden hun bekroning in de glorievolle opstanding. De ziel heeft op de symbolische weg van Bethlehem tot Golgotha de natuurlijke weerstanden van zijn leerling, de uiterlijke mens, definitief overwonnen.

    In de microkosmos is een onsterfelijk opstandingslichaam tot stand gekomen, waardoor deze bevrijd is van het wiel van geboorte en dood. De microkosmos is ‘geheeld’, beschikt weer over een instrumentarium om mee te werken aan de uitvoering van het goddelijke scheppingsplan.

    Wat sterft in het proces dat de kruisiging wordt genoemd, is de invloed van de uiterlijke mens op de innerlijke mens. Wat vrijkomt uit zijn gevangenschap en werkelijk gaat leven, is de innerlijke mens. De ‘gekruisigde’ mens doet wat nodig is in de materiële wereld, met vol bewustzijn en volle toewijding aan zijn naasten, maar ook niet meer dan dat. Hij kent de wereld en laat zich er niet meer door gevangennemen. Zijn bewustzijn is evenwichtig, open, integer en licht en is zich voortdurend bewust van de levende Andere-in-hem.

    Bij de kruisafname wordt de scheiding tussen het grove en het fijne definitief voltrokken. Deze scheiding tussen het stoffelijke lichaam en het opstandingslichaam werd al voorbereid in de hof van Getsemane. En op de opstandingsmorgen, de eerste dag van de week, ontdekken Maria Magdalena en twee andere vrouwen dat de steen voor het graf is weggerold.

    Het graf ligt in de ‘hof van Jozef van Arimathea’. Jozef van Arimathea is symbool voor die mens die de spirituele tempel in zijn innerlijk heeft gebouwd, de beker heeft vervaardigd waarin het bloed van Christus kan worden opgevangen. Zijn hof is de microkosmos die op het gnostieke pad is vrijgemaakt van zijn gevangenschap in de materiële wereld.
     

    https://rozenkruis.us7.list-manage.com/track/click?u=8a8672b6a4e4b4b3f1dde4598&id=911454a597&e=f658d4e643 

     

     

  21. 1 uur geleden zei Fundamenteel:
    2 uur geleden zei Hermanos2:

    Nee, ik bedoel echt een metselaar. Het woord 'tekton' schijnt dat toe te laten. 

    Je kunt er zelfs meer richtingen mee uit. Ik vond het een interessant weetje. 

    Vrijmetselarij heb ik regelmatig over gehoord en gelezen. Maar me nooit in verdiept. 

    Oops, ik had je verkeerd begrepen. Logisch dan dat het geen steek houdt :D

    Het woord vrij-metselaar is wel interessant vind ik, in relatie met de Vrije Geest, die de Tempel Gods metselt; de Tekton in optima forma.. 🙂

     

    1 Kor. 3

    9 Want wij zijn Gods medearbeiders; Gods akkerwerk, Gods gebouw zijt gij.

    10 Naar de genade Gods, die mij gegeven is, heb ik als een wijs bouwmeester het fondament gelegd; en een ander bouwt daarop. Maar een iegelijk zie toe, hoe hij daarop bouwe.

    11 Want niemand kan een ander fondament leggen, dan hetgeen gelegd is, hetwelk is Jezus Christus.

    12 En indien iemand op dit fondament bouwt: goud, zilver, kostelijke stenen, hout, hooi, stoppelen;

    13 Eens iegelijks werk zal openbaar worden; want de dag zal het verklaren, dewijl het door vuur ontdekt wordt; en hoedanig eens iegelijks werk is, zal het vuur beproeven.

    14 Zo iemands werk blijft, dat hij daarop gebouwd heeft, die zal loon ontvangen.

    15 Zo iemands werk zal verbrand worden, die zal schade lijden; maar zelf zal hij behouden worden, doch alzo als door vuur.

    16 Weet gij niet, dat gij Gods tempel zijt, en de Geest Gods in ulieden woont?

    17 Zo iemand den tempel Gods schendt, dien zal God schenden; want de tempel Gods is heilig, welke gij zijt.

     

    En dan, over de sloopwerkzaamheden van al het oude en het opbouwen van het hemelse lichaam op het fundament van Jezus Christus, is daar weer Rom. 8 

     

    10 En indien Christus in ulieden is, zo is wel het lichaam dood om der zonden wil; maar de geest is leven om der gerechtigheid wil.

    11 En indien de Geest Desgenen, Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zo zal Hij, Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen levend maken, door Zijn Geest, Die in u woont.

    Math. 13; 52

    52 En Hij zeide tot hen: Daarom, een iegelijk Schriftgeleerde, in het Koninkrijk der hemelen onderwezen, is gelijk aan een heer des huizes, die uit zijn schat nieuwe en oude dingen voortbrengt.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid