Spring naar bijdragen

Mullog

Members
 • Aantal bijdragen

  4627
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

 1. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Vaccineren of niet?   
  Ooit is er bij iemand een eerste griepspuit gezet zonder te weten wat de effecten over langere termijn zouden zijn. Ik voorspel je dat over tientallen jaren de jaarlijkse covid spuit net zo veilig of onveilig is als de huidige griepspuit.
   
 2. Like
  Mullog reageerde op Dat beloof ik in Hemelvaartsdag 13 mei: Tour de Compassion   
  Ik begrijp het niet helemaal.
  Het advies van de overheid is nog steeds:  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels
   
  U gaat een fietstocht organiseren met pitstops waar iedereen bij elkaar komt.
  En plaats daarbij een filmpje waarin mensen in grote groepen bij elkaar staan zonder dat ze een mondkapje dragen.
  Dat komt toch erg merkwaardig op mij over.
  Wellicht is het ook beter als U aangeeft waar het geld naar toe gaat en dat ook laat zien, naast de vrolijke fietsers in het voorjaarszonnetje.
  U schrijft dat het geld gaat naar Covid-19 noodhulp. Speciaal ben ik geïnteresseerd in de voorlichting die U zegt te geven. De mensen worden immers al volop voorgelicht? 
  Kunt U mij aangeven wat er in uw voorlichting wordt verteld? 
  Het komt (ook hier weer) wat vreemd over dat U wel om donaties vraagt, maar niet zegt wat er in de voorlichting staat die U van dat geld wil gaan geven.
   
   
 3. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Amish   
  Klopt, mits je geen hekel aan een eenzijdig dieet hebt. Met een beetje werken haal je daar wel voor één persoon aardappelen en bonen af. Maar om nu een heel jaar alleen aardappelen en bonen te eten....
 4. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Uitschelden mag op dit forum   
  Ach, alles went, zelfs dictatoriaal gedrag van een JG  
  En je kunt mensen heel subtiel volledig de grond in boren. Ik probeer dat tot kunst te verheffen 😇
   
 5. Like
  Mullog reageerde op Robert Frans in Waar voor mij de grenzen liggen   
  Gaan we hier nu ook soaps van andere fora bespreken? Alsof Credible niet genoeg aan haar eigen soaps heeft...
 6. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Miljoenen vluchtelingen nog wachtende op oplossing   
  🤣 🤣 🤣
  En dan kom jij met een promotie blog van een software bedrijf aanzetten !!!!!  🤣 🤣 🤣
  Ja, ik lees weleens wat anders dan mezelf, op dit forum vooral wat jij produceert. De echte vraag is natuurlijk, lees jij wel wat je quote????
  Want dan schrijf je 
  Maar die wiki pagina begint met
  Helemaal niks vierde industriële revolutie. Daar gaat de hele wiki niet over. Het gaat over facisme en de opleving daarvan in Duitsland en het feit dat men dit etiket op verschillende regeringen plakt. Je maakt er een grote puinhoop van en je plakt van alles aan elkaar om dat te proberen te verbloemen. Ik ben blij dat je in geen enkel bestuur zit (hoop ik).
  Ik heb me suf gezocht naar dat verhaal over de favelas in Brazilië (en de rest van de wereld, waar ik praktisch niks van heb gevonden). Als jij daar zomaar van alles over leest zou je dan die bronnen willen delen want ik heb daar wel interesse is.  
 7. Like
  Mullog reageerde op Dat beloof ik in Geen vrienden door autisme, snak naar vriendschap   
  Eerlijk gezegd: er zijn hier geen meisjes van jouw leeftijd.
 8. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Waar voor mij de grenzen liggen   
  Kom, kom, hij zoekt het zelf op door hier breeduit te etaleren wat daar gebeurd is. Om daarna @Willempie in het topic "Uitschelden mag op dit forum" van de onderstaande bemoedigende tekst te geven
  Zijn advies staat toch wel haaks op zijn eigen gedrag.
  En als je hier een heel topic opent om uit te leggen waarom je daar weggaat dan vraag je gewoon om commentaar (of aandacht). Om dan mensen die daarop reageren van uitlokken te beschuldigen vind ik wat ver gaan. Hij had het ook gewoon met zijn vrouw kunnen bespreken en het daarbij laten.
 9. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Vaccineren of niet?   
  Veel emotie en weinig ratio in je betoog. 
  Je maakt je druk om Covid vaccinaties voor India. Wat doe je met de rest (zie https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/india) ?
  DTP Buiktyfus Hepatitus A Gele koorts Etc... Als je zus en je moeder principieel niet vaccineren tegen Covid moet jij daar dan in mee? Het is toch jouw gezondheid, niet die van hen (gaan ze ook mee naar India?)
  En als je met vliegen en vaccineren je geloof verloochend dan laat je je toch niet vaccineren en ga je met de auto (je hebt nog een heel jaar). En als je wel gaat vliegen en je laat vaccineren zal God je ongetwijfeld op een gepaste wijze straffen. En als je niet gaat straf je jezelf op gepaste wijze door de bruiloft van je dochter te missen. Geen wonder dat al die christenen lijden. Als je jezelf vrijwillig met dit soort dilemma's opzadelt dan kan het leven niet anders dan een lijdensweg worden.
  Je begrijpt dat ik dit hele gewetensconflict van je niet begrijp en volstrekte flauwekul vind?
   
 10. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Miljoenen vluchtelingen nog wachtende op oplossing   
  Wat gebruik jij man??? Wie heeft het hier over Nieuw Zeeland?
  @Willempie Als aanvulling
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5225706/brazilie-corona-verdovingen-tekort-patienten-vastgebonden-ic
 11. Like
  Mullog reageerde op Fundamenteel in Ontspanning   
 12. Like
  Mullog reageerde op antoon in Vaccineren of niet?   
  Gehandicapten in Amerika krijgen een gedwongen spuit volgens Xander, als het werkelijk zo is is dat te gruwelijk voor woorden
 13. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Cannabis, wat is het nut?   
  Ik voel me geen trol.
  Cannabis geneest geen kanker. Als er iemand aan de lopende band aantoont geen verstand van wetenschappelijke methodes en geneeskunde te hebben dan ben jij het wel. 
  Verder heeft dit onderwerp nauwelijks mijn interesse. Als je bang bent voor kanker, blijf dan vooral blowen, zou ik zo zeggen. Veel succes ermee.
 14. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Cannabis, wat is het nut?   
  Heb je bewijs dat dit niet door de chemo kwam?
  Sophie's Story op de site kent de volgende tekst
  Let op het woordje "and". Chemo en cannabis en dat laatste volgens mij om de effecten van de chemo te verminderen. Cannabis geneest geen kanker (punt) maar het helpt dus wel in de behandeling. 
  Ik vermoed dat jij weer niet in staat zult zijn dit los te laten.
   
 15. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Cannabis, wat is het nut?   
  Aha, daarom is mijn schoonzus aan longkanker overleden. In plaats van Marlboro had ze cannabis moeten roken.
 16. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Vaccineren of niet?   
  Correct. Vooral ook omdat dit mensen zijn die aan corona overlijden. Het vaccineren kan niet snel genoeg gaan.
  Eindtijd schat ik zo in. En voor iemand op jouw leeftijd maakt het niet zoveel uit. Je kunt er langer van genieten als je je laat vaccineren. Je hoort tenslotte tot de risicogroep 😉
  Die varianten komen altijd hier. Daar is geen houden aan. Remmen en beperken is het credo. 
  En misschien, heel misschien, zou het helpen als mensen zich aan de maatregelen zouden houden. Het zijn de mensen die het doen, hè. Niet de bestuurders die de maatregelen proberen te nemen maar de mensen die er zich niks van aantrekken. En je kunt niet naast iedere burger een BOA zetten. Ik vind het dan nogal dubbel om de bestuurders dan de schuld te geven. Met 200 kilometer per uur over het woonerf rijden en dan de agent die de auto in beslag neemt de schuld geven. Zo komt het op mij over. 
 17. Like
  Mullog ontving een reactie van Quest in Vaccineren of niet?   
  Voor de goede orde.
  Ik reageer hoofdzakelijk inhoudelijk naar je. Doorgaans komt daar geen antwoord op. Jij hebt sinds februari vorig jaar zo ongeveer 42 anderen voor Nazi uitgemaakt en je hebt zeker een keer of 16 regeringen beschuldigd van genocide in relatie tot corona. En dan wijzen wij naar jou?
  Ok, dus we beroepen ons op 2 studies maar het maakt niet uit wat erin staat? Je hoeft niet eens de titel te weten wie de auteur is. 
  De menselijke geest is een wonderlijk ding. Er wordt beweerd dat de msm liegt en bedrieg en manipulatie manipuleert, een spreekbuis is voor het groot kapitaal en allerlei geheime samenzweringen zoals de deep state en de illuminatie (en de vrijmetselaars niet te vergeten). Maar dat de wappie bronnen de ene na de andere aantoonbare leugen vertellen doet niet ter zaken.
  Ik dacht dat Koot en De Bie de Tegenpartij al jaren geleden hadden opgeheven 🤣🤣🤣
 18. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Uitschelden mag op dit forum   
  Dat is aperte onzin (van @sjako). Er is nog nooit gemodereerd op alles wat wij naar ons hoofd geslingerd hebben gekregen. Maar schijnbaar mag dat als christen. Waarschijnlijk onder het motto dat met een biecht en een paar weesgegroetjes het wel vergeven zal worden (ik ben ex-RKK 🤡)
 19. Like
  Mullog reageerde op Dat beloof ik in Ban @Willempie   
  Willempie heeft een ban van een week gekregen:
  @Trajecto schreef daarover:
  De ban volgde op dit:
  en eerder schreef @Willempie:
  Dat dit niet netjes is moge duidelijk. 
  Maar dat er een ban op volgt is opmerkelijk, omdat het inhoudelijk niet afwijkt van manier waarop aanhangers van verschillende denominaties hier met elkaar in discussie gaan over elkanders geloof.
  Meestal gaat dat met woorden als: Ontkennen, vals geloof aanhangen, liegen, bedriegen etc. Daar is echter nooit iemand op aangesproken.
  Daarnaast leeft bij veel forumleden het idee dat de forumleiding bij uitlatingen over het WTG strenger modereert dan bij uitlatingen over andere geloofsrichtingen. Het is daarom des te opmerkelijker dat nu uitgerekend in een geval waarin de WTG wordt aangesproken, degene die dat doet, @Willempie, een ban krijgt. 
  Uitermate bedenkelijk is dat het @Sjako, die notabene regelmatig aangeeft streng op te treden tegen onrespectvol gedrag, regaeert met:
   
  Ik vind dit een erg onhandige actie van de moderatoren.
  Deze handelswijze legt een zware hypotheek op toekomstige uitspraken over andere geloofsrichtingen op dit forum, óóḱ door WTG leden. 
 20. Like
  Mullog reageerde op Robert Frans in Het dogmatische Christendom blijft maar onder druk staan   
  Kortom, het katholicisme in de praktijk dus. Althans, dat valt daar net zo prima onder. Net zoals het atheïsme, het boeddhisme, ja alle levensbeschouwingen die consistent in zichzelf en met de wetenschap zijn.
  Als rationeel denken inderdaad universeel is, dan hoeft hedendaagsheid dus niet als criterium te gelden. Ergo: een hedendaags idee moet zich dan zelfs eerst nog maar wereldwijd bewijzen, in vele culturen en tijden, voordat het als universeel erkend kan worden.
  Uitsluitend hedendaags moeten denken lijkt mij dan dus eerder beperkend dan verruimend, denk je niet? Sowieso, waarom zouden we de geschiedenis moeten verdelen in zulke hokjes en mogen we haar niet als één organisch geheel zien, waarin onze voorvaderen ons juist ook veel kunnen leren?
  Wanneer is een dogma dan irrationeel in jouw verstaan? Mijns inziens kan iets enkel irrationeel zijn als het inconsistent in zichzelf of met de wetenschap is. Zodra een levensbeschouwing, dogmatisch of niet, zichzelf en de wetenschappelijke feiten niet tegenspreekt, is zij dus al rationeel te onderbouwen en kan zij zelfs waar zijn. Er moeten dan dus andere criteria zijn om iets tot irrationeel te verklaren. Welke zijn dat dan volgens jou?
  En wat nu als het hedendaagse denken wél conflicteert met spiritualiteit, welke weg moet dan gevolgd worden? Het hedendaagse, westerse denken is bijvoorbeeld voor een belangrijk deel gegrond op het utilisme, wat in veel facetten strijdig is met spiritualiteit en mystiek zoals deze in de belangrijkste stromingen beoefend wordt.
  Moet je dan alsnog een utilistische mystiek creëren, die dus mogelijk tegenstrijdig in zichzelf kan worden en daardoor irrationeel, of het criterium van hedendaagsheid alsnog laten vallen omwille van een zuivere mystiek?
  Je vertrekpunt is dan echter niet hedendaagsheid, maar de wetenschappelijke methode. Geloof je dan dus dat mystiek met experimenten aan te tonen en te bewijzen is, dat dus ook God op zodanige wijze te bewijzen is?
  Moet volgens jou een mystieke leer dus echt bewezen zijn, of is het voldoende dat zij niet strijdig is met de wetenschap? Kan men dus in het bestaan van God geloven, ook al kan de wetenschap zijn bestaan erkennen noch ontkennen, of moet de wetenschap daar eerst uitspraak over gedaan hebben?
  Het extreem-rechtse gedachtengoed, gegrond op het sociaal darwinisme, was in die tijd echter ook hedendaags en vooruitstrevend, gestoeld op wetenschappelijke ideeën over de evolutie en natuurlijke selectie van de mens, rationeel te onderbouwen en dus helemaal van die tijd. Immers, op diezelfde gronden fokken wij ook honden.
  Betekende dat dat men destijds dus er goed aan deed om op die gronden  het sociaal darwinisme te omarmen? Zo niet, welke andere criteria had men dan moeten aanhouden om ook toen het sociaal darwinisme en dus het nationaal-socialisme af te wijzen?
 21. Like
  Mullog reageerde op Dat beloof ik in Het dogmatische Christendom blijft maar onder druk staan   
  Dat is domweg niet waar. Mannen kijken bij een vrouw meestal eerst naar de ogen en dan naar de lach.
  https://www.nu.nl/lifestyle/3556311/mannen-kijken-als-eerst-ogen-van-vrouwen.html#:~:text=Het eerste waar een man,de borsten van een vrouw.&text=De resultaten tonen aan dat,%2C benen%2C kledingstijl en billen. 
   
   
  Dat is een kwestie van concentratie. Als andere zaken boven het geestelijke gaan, is dat geestelijke kennelijk niet interessant genoeg.
  Nee hoor , vegetariërss zijn just agressiever dan vleeseters.
  Als dat zo was, waren ze niet zo makkelijk te weerleggen.
 22. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Vaccineren of niet?   
  Tjeempie, dit is precies wat ik je zie doen.
  Omdat vaccinatie de enige manier is om groepsimmuniteit te bereiken. 
  Misschien moet je je eens in de geschiedenis van de mazelen verdiepen. Misschien moet je je eens afvragen waarom er nooit groepsimmuniteit is ontstaan. Mazalen zijn in de 10e eeuw beschreven door Rhazes, en zullen natuurlijk veel langer hebben bestaan. En pakweg 1.000 jaar later was er nog geen groepsimmuniteit. Pas na het begin van de vaccinaties in de jaren 50 van de vorige eeuw is dat gebeurd. 
  Dan moet je dat niet meer doen. Ik begrijp het ook. Wat ik je laat zien is hoe dat getalsmatig in absolute getallen uitwerkt. 113% klinkt indrukwekkend maar in aantallen personen valt het dan weer reuze mee, vind ik.
  Dan moet je eens met argumenten komen waaruit blijkt dat je het wel begrijpt.
  Zou je dit nader uit kunnen leggen. Wat is een kwestie van leven en dood?
  Zoals ik die jongeren hoor zeggen dat ze vrij willen zijn, waarmee ze bedoelen dat ze willen zuipen in kroegen? Ze zouden die allemaal eens verplicht het Dagboek van Anne Frank over moeten laten schrijven.
 23. Like
  Mullog reageerde op Hermanos2 in Nieuwstopic   
  Ach kom. Als ik de garage wil vegen zet ik ook ff de auto buiten. 
 24. Like
  Mullog reageerde op Quest in Vaccineren of niet?   
  Nee, je bent vooral boos op alles, behalve jezelf. Zulke tirades als je ook hierboven weer afsteekt zijn geen teken van een gelukkig persoon. Er gaat niks veranderen voor je als covid naar de achtergrond verdwenen is 
 25. Like
  Mullog ontving een reactie van Dat beloof ik in Vaccineren of niet?   
  De meerderheid. Dus niet allemaal. Je bent wel heel gericht op zwaarlijvigheid.
  Mijn baby's, althans die van mijn vrouw en mij, hadden toch wel degelijk last van wat ik maar baby obesitas zal noemen 🤣
  Je blijft maar over bronnen zeuren. Ik heb al aangegeven dat ik hier geen bron voor heb.
  Ik heb vanmiddag bij mij in de auto twee virologen gehoord. Die vertelde dat door verspreiding de kans op mutaties wordt vergroot. Je moet dus verspreiding zoveel als mogelijk proberen te voorkomen. Dat gaat het beste  en het snelste door te vaccineren. 
  Dat klopt. Dat zeiden die virologen ook. Met natuurlijke resistentie is het overigens niet anders. 
  Net als met griep. Maar ik heb al vaker gezegd dat het mij niet zou verbazen als we net als de jaarlijkse griepspuit een jaarlijkse corona spuit gaan krijgen.
  Als ik lees over hoer er over griep gesproken wordt dan krijg ik steeds meer het idee dat mensen een verkoudheid met een griep verwarren. Een echte griep, een week met 40+ koorts op bed gevolgd door een weel of twee bijkomen is ook geen feest.
  Volgens mij komt het onderstreepte door de manier waarop de baby het lichaam verlaat. Mijn oudste is een keizersnede en de gynaecoloog vertelde dat (lees ook dit). 
  Dat is alleen als de moeder besmet wordt terwijl ze zwanger is. Je hebt het hier over een beperkt aantal gevallen. Hoe moet dat met wiens moeders niet besmet worden?
  Ik wil niet vervelend zijn maar je blijft het antwoord aan @Dat beloof ik ontwijken. Om van het gezeur af te zijn kun je net zo goed toegeven dat je geen antwoord hebt. Het doet volgens mij ook niet ter zake. Moedermelk is namelijk niet voor alles een oplossing. Als dat wel het geval zou zijn dan zou iedereen iedere dag wel een glaasje drinken.
  Ook dat is niet waar. Baby's kunnen wel aan covid sterven.
  Met corona besmette baby overleden, kindje had onderliggende aandoening
  En mocht je over die onderliggende aandoening willen beginnen, dan mag dat. Maar dan vind ik wel dat je daarbij eerst moet uitleggen waarom een baby met een onderliggende aandoening wel mag sterven aan covid maar dat er voor een vermogen aan medisch onderzoek wordt verricht om te vroeg geboren baby's, met onderliggende aandoeningen, wel in leven te houden.
   
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid