Spring naar bijdragen

Vigilate et Orate

Members
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Vigilate et Orate

 1. Zojuist voor het eerst dit jaar weer eens een ritje gemaakt van 100+ kilometer met de club.

  Sporten is gezond zeggen ze wel eens. Nou hoe mijn lichaam nu aanvoelt kan ik niet gezond noemen.

  Lijkt me een goed plan als je aan het begin van je fietsseizoen iets minder fanatiek van start gaat :D

 2. Wat fijn dat je weer een beetje tot rust komt. Het hele gebeuren zal nog vaak naar boven komen en soms zul je een depri bui krijgen (tenminste eigen ervaring), maar hopelijk krijg je alles voor je gevoel weer op de rit.

  Het vinden van een vorm van dagbesteding zal je ook je weg in moeten vinden en daarom hoop ik dat dat snel gaat lukken

  Ik zal je situatie meenemen in mijn gebeden en wens je Gods zegen!

 3. Leuk dat credible blijft vooral, omdat ik net een account heb aangemaakt.

  En vooral fijn voor de mensen die er al hele lange tijd energie insteken en fijne gesprekken en/of discussies hebben.

  Wel vind ik het zelf de gesprekken best hoogdrempelig, maar nu het blijft ga ik me zeker meer verdiepen in Credible!

  Ik wens de mensen die credible gaan voortzetten veel succes en zegen toe!

 4. Tegenwoordig groeien kinderen op met de ipad en smartphone van pa en ma en hebben er zelf al een op de basisschool. Elk kind wil erbij horen en je wilt zelf ook niet dat je kind achterblijft bij de rest. Tegenwoordig wil iedere generatie erbij horen en lopen ze van jong tot oud met smartphones, tablets en hebben FB- en twitteraccountd. Kinderen en volwassenen krijgen hierdoor teveel prikkels Slapeloosheid word daarom denk ik de nieuwe welvaartsziekte omdat men gewoon niet meer tot rust kan komen. Slaap is bedoeld om alle dingen van de gehele dag te verwerken, door weinig te slapen raken er steeds meer dingen onverwerkt. Mensen raken moe, uitgeput, lusteloos en uiteindelijk krijgen ze depressieve klachten.

  En wat doen we eraan?

 5. Ik wilde ook nt suggereren dat alle niet christenen feestbeesten zijn hoor ;p

  Culturele reizen spreken mij idd erg aan omdat ik niet de hele dag op het strand wil doorbrengen.

  Groepsreizen zijn idd wel prijzig maar alleen gaan vind ik helemaal niks en vinden mijn ouders ook geen goed idee. Naar avanta had ik ook al gekeken maar 2 weken in een tentje doorbrengen is me iets teveel van het goede ;)

 6. Omdat ik het fijn vind om met andere christelijke jongeren op stap te gaan, want ik ga ook in mijn eentje. Ik ben namelijk bang dat als ik met een onchristelijke organisatie meega er veel gefeest word en ik mis het als er op zondag geen kerk of iets is

 7. Hoi allemaal,

  Ik vroeg me af of er hier mensen bekend zijn met Amigo Reizen en zo ja wat dan je eventuele ervaringen zijn!

  Deze zomer wil ik namelijk graag op reis naar een ver land maar wel met een christelijke reisorganisatie en zo dacht ik aan Amigo Reizen.

  Ik zie jullie reacties tegemoet!

 8. Dit is idd een heel interessant verhaal. Ik ben zelf verpleegkundige in opleiding en vroeger bestonden de meeste psychische aandoeningen niet.

  Volgens mij komt dit ook wel omdat er toen niet over gepraat werd als het niet lekker met je ging en de samenleving was toen totaal anders.

  Er zijn tegenwoordig niet voor niks bepaalde ziektes niet meer die vroeger heel veel voorkwamen, terwijl wij nu kampen met ziektes die vroeger niet bestonden..

  Zelf denk ik dat het de tijd is waarin we leven. Een hectische drukke tijd waarin veel van ons verwacht wordt als je mee wil doen met de rest. En als je niet meedoet hoor je er niet bij. Veel mensen schamen zich ook als er een psychische aandoening bij hun geconstateerd wordt, want de vraag is hoe hun omgeving er op reageert en of die niet vinden dat ze zich aanstellen. Ik vind het erg dat mensen zich moeten schamen voor hun diagnose omdat andere denken dat het een hype is.

 9. Ik ken de muziek van de newsboys ook en vind het echt gave muziek. Liedjes van hun hoor je ook regelmatig op christelijke festivals.

  De film heb ik alleen nog nooit gezien volgens mij

 10. Weet je wat het fijne en mooie is....dat wij mogen weten dat er vergeving mogelijk is van onze zonde. En dat hebben we nu eenmaal allemaal nodig want wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

  Romeinen 7:7a

  Moeten we nu vaststellen dat de wet hetzelfde is als de zonde? Absoluut niet. Ik ben me echter pas door de wet bewust geworden van de zonde.

  Hier wordt nog een keer benadrukt dat zonde een overtreding is van de wet. En elke zonde telt voor God even zwaar!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid