Spring naar bijdragen

kitten

Members
  • Aantal bijdragen

    36
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door kitten

  1. Vorig jaar ben ik gestopt met mijn studie, omdat ik een BAS kreeg. De problemen lagen vooral bij mijn pestverleden. Ik ben begonnen met een nieuwe studie. Je raadt het op niet; maar ik heb vorige week een W-BAS gekregen; opnieuw vanwege dezelfde problemen. (Alhoewel deze problemen nu al sociaal verder liggen & ik dus wel gegroeid ben afgelopen jaar). Iemand enig idee hoe ik de (best grote) kans moet afwenden om opnieuw te moeten stoppen??? Ik ben echt een beetje radeloos aan het worden.

  2. Misschien, ik schrijf gewoon mijn gedachten op, want ik heb er nog nooit overnagedacht.

    Wat ik wel zeker weet: Thomas had het nodig. Hij geloofde het anders niet. En Jezus weet wat we nodig hebben.

    Maria geloofde het zo. Zij had het niet nodig. Misschien moest haar juist duidelijk gemaakt worden dat het niet meer zo zou worden als het was. Misschien hoopte ze alsnog op een aards koninkrijk. Zo zou ik het me kunnen voorstellen.

    En ja, Jezus had een verheerlijkt lichaam. Ik durf ook niet te zeggen of Hij de wonden nu nog heeft, na de hemelvaart. En na de wederkomst, als wij Hem zien. Maar ik kan me ergens voorstellen dat juist die wonden horen bij het verheerlijkte lichaam. Door die wonden heeft Hij immers alles overwonnen?

  3. Dit is een heel breed, Christelijk forum, wat voor mij best een openbaring is met een Reformatorische basisschool, Voortgezet Onderwijs en momenteel de Christelijke Hogeschool Ede. Wat ik wel van niet-reformatorische (vooral onchristelijke) collega's heb gehoord is dat er veel mythe en verhalen over refo's bestaan. Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie over refo's denken. Zou je daar wat over kunnen delen?

  4. Niet dan? Zoveel te beter hoor, zulke mensen zijn eng. Ik heb eens op een ander forum meegemaakt dat een user dat had en zeer ongewenste privéberichten zond naar minderjarige meisjes. Dat was echt bizar.

    Ik heb dat zelf meegemaakt als minderjarige bij een 13 jaar oudere man. Het ging niet seksuele grenzen te buiten ofzo, maar wel mijn grenzen, aangezien ik totaal geen trek had in een relatie. En ik verzeker je, dat wil je totaal niet meemaken, dus blijf een beetje uit je doppen kijken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid