Spring naar bijdragen

tucker

Members
  • Aantal bijdragen

    1.160
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door tucker

  1. Het is nooit de bedoeling om een héél oud topic te heropenen, maar dat ga ik toch doen.

    Om te laten weten dat het goed met me gaat ondertussen. Credible helemaal verlaten is een goede beslissing geweest, zeker op vlak van mijn mentale gezondheid.

    Ook om te laten weten dat de reacties die jullie achter gelaten hebben en die ik nu dus pas gelezen heb mij heel veel deugd doen. Thanks daarvoor.

  2. Beste leden van Credible,

    Na een lange periode geprobeerd te hebben om samen met de crew dit forum draaiende te houden heb ik besloten om te stoppen met modereren. Dit heeft verschillende oorzaken:

    De voornaamste reden voor mij is de sfeer op Credible. Het forum is niet te modereren, wat je ook doet als moderator je trapt altijd op iemand zijn tenen. Er zijn bepaalde individuen die er op uit zijn om het mensen zo moeilijk mogelijk te maken en dit het liefste zo persoonlijk mogelijk spelen. Ik heb bedreigingen ontvangen, verwensingen naar mijn hoofd geslingerd gekregen en er is diverse keren geprobeerd om mij persoonlijk onderuit te halen. Voor mij is de maat nu vol.

    Door veranderingen in mijn persoonlijke omstandigheden kan ik dergelijke dingen er niet meer bij gebruiken en sta ik niet meer zo sterk in mijn schoenen als pakweg een jaar geleden. Daar wordt misbruik van gemaakt en dat vind ik, zowel van Christenen, twijfelaars als atheïsten erg jammer. Ik ben teleurgesteld in (diverse van) mijn digitale medemens(en).

    Ik heb in de begintijd een mooie tijd gehad op Credible en die koester ik. Ik vind het jammer om op deze manier afscheid te nemen, maar als ik mijzelf, mijn psychische gezondheid én mijn gezin wil beschermen zit er niets anders op. De rest van de crew heb ik geadviseerd om ook te stoppen met modereren en Credible te sluiten, zodat het gesloten wordt voordat het volledig los slaat.

    Ik ben dankbaar voor diegene die mij geholpen hebben, die mij en de crew hebben bijgestaan en die met raad en daad hebben geprobeerd om Credible de goede kant op te sturen.

    Bovenal ben ik de Heere dankbaar, voor alles wat Hij ons schenkt.

    Moge de Almachtige jullie daarom zegenen, Christen én atheïst: allen door God geliefde kinderen.

    Vrede zij met jullie,

    tucker.

  3. Citaat

    De vraag is:  Wanneer zal dit gebeuren?   Waar verwijst Paulus naar in 1 Kor. 15:51-53 als hij de opstanding van het lichaam van de mens beschrijft en zegt:  "Allen zullen wij niet ontslapen, maar allen zullen wij veranderd worden.... Want dit vergankelijke  [ lichaam]  moet onvergankelijkheid aandoen" .

     

    Volgens mij zijn we mijlenver afgedwaald van dit topic en is het een Ineke-Kitty vs de rest van de wereld geworden. Om verdere stroom aan beledigingen te voorkomen en de hoop te koesteren dat we dit soort gedrag in het vervolg kunnen vermijden gaat dit topic op slot. De komende tijd besteden we aan het opruimen ervan. Wil je daarbij helpen? Gebruik dan de meldknop om posts die niet door de beugel kunnen te melden. Dan gaat het sneller en kan het topic heel, heel misschien weer open.

  4. @Hitchens Wat Dwarrel zegt. Je kunt ons enorm helpen door berichten of discussies te rapporteren die niet door de beugel kunnen. Zo kunnen we al sneller ingrijpen bij dingen die echt niet kunnen en kunnen we de overige posts 'scannend' lezen. We hopen dat we binnenkort het team weer op volle sterkte hebben en zijn ook op zoek naar uitbreiding hiervan. 

     

    Bedankt voor je begrip!

  5. Genoeg. Dit topic mag dan in levensbeschouwing staan en niet onder moderatie volgens Nicea vallen, dit blijft een christelijk forum. De manier waarop Magere Hein hier ageert tegen het Bijbelse geloof is ongehoord en levert hem een waarschuwing op. Ook de post van Violist is op het randje.

     

    Als je niet op een fatsoenlijke manier  kunt discussiëren, dan doe je dat maar buiten in de regen.

  6. 3 uur geleden zei Vartigo:

    Er is hier ruimte voor een meer ontspannen houding.

    En daar ben ik het helemaal met je eens. De spanning die er heerst voelen wij als crew maar al te goed. Het is de kunst om daar tussendoor te laveren, iets wat we ook proberen.

    Vaak gaat het mij er niet eens om wát mensen zeggen, maar stoort mij meer de manier waarop. En het kan heel goed zijn dat mensen zich soms ook aan mij irriteren, maar als me dat op een normale manier gezegd wordt dan kan ik daaruit proberen te leren. Waar ik niks mee kan is feedback zonder voorbeelden, kritiek zonder specifiek aan te geven wat ik niet goed doe en hoe het anders zou kunnen.

    Een heel goed voorbeeld daarvan is het de OP van dit topic. Ik kan daar niet zoveel mee, ik heb wel een vermoeden waar het over gaat, maar er wordt niet aangegeven hoe dit anders kan. Ik vind het heel jammer dat iemand zich niet welkom voelt, want dat is niet mijn bedoeling. Ik weet ook niet zo goed hoe het komt dat ik, of wij, dat gevoel hebben gegeven.

    Ik zou het heel fijn vinden als mensen ons/mij willen helpen om ons werk goed te doen: stuur mij een berichtje als ik ergens te streng of niet streng genoeg ben geweest. Of maak eventueel een melding aan, dan kunnen we er naar kijken. Diegene die dat doen, weten dat ik daar wel op reageer en dat we dan tot een oplossing kunnen komen. Ik wil aan alle kanten open staan om het goed te doen en ik kan er heel slecht tegen als mensen een houding aannemen van het op te geven. Want dat geeft mij een heel hopeloos gevoel en dat vind ik niet prettig. 

    Het laatste wat ik kwijt wil is dat ik nog niet zo heel lang crewlid ben. En dat de crew in de huidige samenstelling ook nog niet zo lang bestaat. Wij kunnen niets aan het verleden veranderen, alleen iets aan de toekomst. En om daar iets moois van te maken hebben we alle users nodig.

  7. 15 minuten geleden zei Olorin:

    Niks. Conversie oude forum en ben te lui dat weg te halen. ;)

    U mag natuurlijk altijd de hulp inroepen van de altijd behulpzame crew :D Maar dat kost natuurlijk ook moeite... Welkom terug trouwens :D 

  8. @student: Je kunt niet eisen dat iemand zich aan jouw kant van het verhaal houd. Is ook niet zo'n nette manier van discussiëren. Je kunt dit wel vragen en als het je stoort dat iemand (al dan niet herhaaldelijk) offtopic gaat hebben we daar een meldfunctie voor.

     

    @Magere Hein: Je mag natuurlijk soms eens een uitstapje maken buiten het topic, maar het is wel zo netjes om op vraag van de TS (staat bewust schuingedrukt), weer ontopic te gaan. Als de Crew vind dat je offtopic gaat dan kan het gebeuren dat we je posts weghalen.

     

    Gelieve hier weer verder te gaan waar we gebleven waren, het ging weer de goede kant op ondanks deze schermutseling waar ik toch even op wenste te reageren. De posts van de schermutseling zijn weggehaald. Mocht ik daarbij iets teveel hebben weggedaan dan kun je via de gebruikelijke wegen contact met mij of de crew opnemen.

  9. 8 uur geleden zei St. Ignatius:

    terwijl er nog nooit een beroep op is gedaan,

    Wat bedoel je hier precies mee?

     

    8 uur geleden zei St. Ignatius:

    Alleen is het nadeel van referenda dat het een vergaarbak wordt van allerlei misnoegen jegens de overheid die men meent te moeten uiten door een tegenstem. Sommige onderwerpen zijn misschien te complex voor referenda..

    Zeker. En omdat er dus ook veel ontwetendheid heerst over het praktische en juridische van orgaandonatie is dit onderwerp daarvoor niet echt geschikt.

  10. 1 uur geleden zei Robert Frans:

    Palliatieve sedatie is ook altijd toegestaan, ook als de mate van verdoving de dood van de patient kan betekenen (soms heb je zoveel morfine nodig om de pijn draaglijk te houden, dat het fataal kan worden)

    Zeker waar. Mensen zijn echter soms zó bang van morfine dat ze van behandeling hiermee afzien. Goede uitleg is hier dan onontbeerlijk. Palliatieve sedatie gebeurd ook altijd op herhaaldelijke vraag van de patiënt. Vaak worden hier de richtlijnen van euthanasie als leidraad gebruikt, al zijn de daadwerkelijke voorwaarden hier anders.

     

    1 uur geleden zei Robert Frans:

    Wanneer iemand hersendood is en er is redelijkerwijs geen enkel zicht meer op herstel, dan mag de behandeling dus gestaakt worden, als ik het goed begrijp.

    Kun je dit staven met de CKK? Ben eigenlijk wel benieuwd hoe dit geregeld is.

    1 uur geleden zei Robert Frans:

    Probleem is dan natuurlijk wel dat de patient toestemming moet geven voor zowel het beginnen als het staken van een behandeling.

    Dat is niet honderd procent waar. Wel een heel interessant ethisch discussiepunt, waar ik best eens een topic aan wil wijden omdat het ons hier te ver zou leiden. (Heb eigenlijk het idee dat ik met deze post toch al van het originele topic afdwaal maar goed, roep maar als het irritant is ;) )

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid